2777
2789
عنوان

کرونا

88 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها عیدتون مبارک خوبین؟

من با توجه به علائمم کرونا دارم و امروز روز پنجمم هستش...البته کلا سه روز اذیت شدم ..الان سوال اینه کی باید سی تی داد؟چ موقع ادم میفهمه ریه درگیر شده ؟!یسری میگن بدون علامتم میشه ریه سفید شه...یا کسی هست دکتر باشه جوابمو بده یا خواهری برادری همسری دکتر داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سه روز چه علائمی داشتی

جمعه تب و لرز شدید ...البته بنظرم لرزش شدید بود که کدیین خوردم ..سردرد شدید ک با وجود کدیین حس میکردم..بدن درد البته نه شدید شایدم تاثیر مسکن بوده نمیدونم ولی شدید نبود...بیحالی و خستگی و سرگیجه مثلا تا سرویسم میرفتم بیحال میشدم

من سه روزه اول علاعم داشتم بعدخوب بودم چون پسرم تب کرددوشب نخوابیدم به خودم نرسیدم اصلا خوبه خوب بودم یهوششمین روز احساس تنگی نفس کردم که سی تی دادم ریه ام درگیرشده بودتوام اگربخودت نرسی ممکنه ریه ات درگیربشه ولی سعی کن به خودت خیلی برسی مایعت بخورواستراحت کن واینکه اگرکسی ریه اش سفیدبشه حتماعلاعم داره اگرم نداشته باشه درصددرگیریش کمه 

جمعه تب و لرز شدید ...البته بنظرم لرزش شدید بود که کدیین خوردم ..سردرد شدید ک با وجود کدیین حس میکرد ...

من یک هفته سوزش گلو کمی سرفه حس بویایی ضعیف شده حالا دو روزه صبحا اسهال میشم ممکنه بدتر بشم

خدایا شکرت
من سه روزه اول علاعم داشتم بعدخوب بودم چون پسرم تب کرددوشب نخوابیدم به خودم نرسیدم اصلا خوبه خوب بود ...

من همش تو تختمم هرازگاهیم که غذایی چیزی درست کنم همه مریضیم تو خونه ...بچه ها ازیترومایسین خوردین یا نه ؟