2777
2789
عنوان

از راه های کشف خیانت😀😀😀

3750 بازدید | 20 پست

یه زنه توی ارسنجان دیده پشت شوهرش جوش زده ولی جوشها رو یکی براش فشار داده، فهمیده طرف دوست دختر داره و تعقیبش کرده و مچش رو گرفته.

فکر کنم این ایفون و سوییچ ماشین کادو گرفتن دوست دخترا مال این مرحله کثافتکاری و جوش فشار دادناشونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

" نُـه علـت مهـم #خـیانـت"

1⃣ حس تنوع طلبی

👈 در آقایان بیشتر از خانم ها دیده می‌شود؛ پیش می‌آید که بعضی مردها درگیر چنین روابطی شوند.

2⃣ سردی روابط

👈 وقتی بین زوجها روابط محبت آمیز، عاطفی و هیجانی کم می‌شود و دیگر خبری از احساس شور و هیجان نیست.

3⃣ سرد شدن نسبت به ظاهر یکدیگر

👈 در زندگی زناشویی افراد به تدریج ممکن است نسبت به ظاهر همسرشان دلسرد شوند یا اینکه جذابیت‌های فرد مقابل برایشان یکنواخت و تکراری شده باشد.

4⃣ ازدواج‌های اجباری

👈 زن یا مردی که برخلاف میلشان و به دلیل اصرار خانواده، تن به ازدواج می‌دهند، احتمال آنکه به همسرشان خیانت کنند؛ بیشتر از سایرین است.

5⃣ انتقام گرفتن

👈 زن و شوهر ممکن است به دلیل رنجشی که از یکدیگر دارند؛ دست به انتقام بزنند و راه خیانت را انتخاب کنند. مثلا مردی که به همسرش بدبین است و او را تحت فشار قرار می‌دهد، همسرش برای انتقام گرفتن از او بی‌وفایی می‌کند. این مورد در زنان شایع است، چرا که دائما زنان به این فکرند تا کارهای بدی را که همسرشان در حقشان کرده تلافی کنند...!

6⃣ برآورده نشدن نیازهای جنسی

👈 بعضی افراد که در روابط جنسی به مشکل برمی‌خورند؛ به جای آنکه از طریق مشاوره و مراجعه به متخصصان مشکلاتشان را حل کنند، سعی می‌کنند به همسرشان خیانت کنند.

7⃣ کنجکاوی

👈 گاهی افراد به دلیل صحبت سایرین درباره روابط خارج از سیستم خانواده، به دنبال بی‌وفایی می‌روند و به اصطلاح می‌خواهند ببینند چه خبر است...!

8⃣ احساس ناامنی در رابطه

👈 یکی دیگر از دلایل، ایجاد بی‌مهری است. مثلا زمانی که یکی از طرفین به دفعات به همسرش بگوید تو را ترک می‌کنم، حس ناامنی در او به وجود خواهد آمد.

9⃣ داشتن انتظارات و رفتارهای غیرمعقول

👈 این انتظارات می‌توانند در مسائل زناشویی و مادی باشند، هرکدام به نوعی به زندگی آسیب می‌رسانند.

یعنی میگی جاهایی که دست شوهرمون بهش نمیرسه رو بررسی کنیم اگه جوش ترکیده داشته باشه 

شصتمون خبر دار بشه که خبرایی هست ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
این یکی از راهاشه😀

😂😂😂😂

اه حالم به هم خورد 😑😑😂😂😂

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
" نُـه علـت مهـم #خـیانـت" 1⃣ حس تنوع طلبی 👈 در آقایان بیشتر از خانم ها دیده می‌شود؛ پیش می‌آید ک ...

ماشاالله👏👏👏🙌

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..