2777
2789
عنوان

کل خانوادم کرونا گرفتن...

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 32 پست

چهارتخمه وتخم کتان بریز تو آب جوش باکمی نبات بده بخورن

آبلیمو عسل

چای بابوبه

بخوربابونه

عرق یاجوشونده ی بارهنگ

فالوده سیب

سیاهدونه عسل

سوپ پیاز

چای نبات+نعناع

ژل رویال

داذوی امام کاظم هم واقعا عالیه طبق دستورمصرف بشه الان که مریضن سه شب پشت هم بخورن بعدش هرده شب یه بار

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
سوهرم سرفه زیاد.پدرم بی حال و مادرم تنگی نفس و بدن درد و بدار کوچولوم گلوس میسوزه.همشون اسکن ریه کرد ...

ببین واسه سرفه شیر محلی بگیر  میخک هم بگیر خوب شیر که خوب جوشید بهش زردچوبه اضافه کن اگه زرد چوبه چوبی بگیر و همونجا آسیاب کنه  خیلی خوبه اندازه یک قاشق مربا خوری یا زیاد یا کمتر خوب بعد میخک دوتا یا سه تا بندازه اگه شیر کم بود دوتا یا زیاد سه تا خوب بزار قشنگ بجوشه بعد بهش بدن بعد   هر صبح ناشتا بده بخوره بعد ظهر ها هم بده بخوره گوسفند بهشون بگو بگیرن هرشب کباب کنید این خیلی مهمه باورت میشه ما تو وقت کرونا ۷ تا گوسفند خوردیم تا حالمون کمی بهتر شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفاده میکننن  ولی مادر بنده خدام پدرمو هر کاری میکنه نمیخوره

بعد هر بعد ظر هویچ خودتون آب کنید و بخور ید تو یخچال هم بزاری اثرش می‌ره واسه نفس تنگی هم سیب درختی بگیر آب کن بده بخوره یک روز آب هویچ آب کن یک روز هم آب سیب بعد آبمیوه زیاد نخورن چون یبوست میاره بعد بخور جوش شیرین بدن  خیلی خوبه بعد اگه دستگاه بخور دارید برید از داروخانه بخور قطر ه  کادوس بگیر بگو برای نفس تنگی بده بره تو اتاق بخور روشن کنید خوب توش آب کن گلابم بکن تو آب ها  بعد درشو بند ه بعد همون جای که قطره رو میخوای بریزی اول عرق نعناع کوهی بریز کمی زیاد نریز بعد اون قطره رو بریز روشن کن خیلی خوبه

سوهرم سرفه زیاد.پدرم بی حال و مادرم تنگی نفس و بدن درد و بدار کوچولوم گلوس میسوزه.همشون اسکن ریه کرد ...

واسه همه یه چیزی درست کن ولی اون ده ساله رو ندید خوب دو قرص سرما خوردگی کوریزان میگن سرماخوردگی بزرگسال خوب دوتا قرص می‌ندازی تو لیوان بعد آبجوش در حال جوش میکنی بعد فقط ۵ تا قند می‌ندازی قشنگ هم بزن تا خوب حل بشن بده بخوره بعد که دارن میخورن عرق میکنن بعد دوتا پتو یا ملافه که شسته بشه بنداز روش بعد بزار دوساعت بمونن بعد اگه خواب رفتند خیلی عالیه اگرم نه دوساعت تموم شد اونایی که خواب نمیرن اونایی خواب میرم بزار بخوابن خوب میری حمامو بخار میکنید بعد دیدی خوب بخار کرد با ملافه بره تو حموم زیر دوش  لباس هاشو در بیاره با کیسه خودش و تمیز کنه شامپو بزنه خوب بعد لباس تنش بده ببر تو اتاقی که بخور روشنه یه استکان دمنوش هر چی که درست میکنی بده بهش بعد دستکش دستت میکنی ملافه هارو سریع تو ماشین لباسشویی می‌ندازی بعد می‌بری تو حیاط من مامانم حامله بود اینکارو کردم دقیقا سه بار چون بدن دردش خیلی زیاد بود ضرر نداره

امیدوارم که دیگه هیچ وقت درگیر هیچ بیماری نشید و همیشه سلامت باشید.خدا مادر پدرتو برات نگه داره

بعد شربت زینک هم بگیری بده بهشون  بعد هر وقت آب میخورن کلاب هم کمی بریزن دمنوش که من درست کردم بعد واسشون آویشن و دارچین و زنجبیل بده بخوره میگن خیلی تاثیر داره بعد هر صبح ملافه با پتو شسته بشه زیر آفتاب پهن باشه ویروس و می‌کشه بعد همش اسفند و  کندر همه رو ببر تو حیاط چون نفس تنگ میشن دود بده تا ویروس بمیره بعد یک درمان قطعی اینجا جایش نیست نمی‌دونم چجوری بگم