2821
2789
عنوان

يعني كرونا گرفتم؟؟😣😣😣😣

295 بازدید | 33 پست

بچه ها ديروز از صبح سرفه ميكنم

اينم سرفه هاي تك تك مداومم نيست، فقط شبي يكم تب داشتم 

ديگه نه بدن درد نه گلو درد ... هيچي ندارم 

حالمم خوبه انرژي دارم 

يعني چمه،؟

شبي از ترسم رفتم دكتر بهم ويتامين سي داد، سرماخوردگي، ازيترومايسين، استامينوفن، ديفن هيدرامين

...گفت تا سه روز بخور بهتر نشدي بيا تست،

همسرم چهارده روز در ماه نيست تازه دو روزه اومده بيچاره فرستادمش تو هال بخوابه ي وقت ازم وا نگيره.. خيلي ناراحتم

كمكم كنيد؟! يعني ممكنه سرما خوردگي باشه؟

متاسفانه امکانش هست کرونا باشه

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان کرونا  دارم یه بدن دردی دارم ک فقط دوست دارم ناااله کنم 😩

منم هیمنطور

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖

عزیزم منم مثل شما بودم یهو بدن دردم شدید شد

اخي بميرم الان بنظرت چمه؟؟ كروناست؟

خدا نکنه عزیزم 

اصلاااا 

حساسیت فصلیه نگران نباش بدنت ضعیف میشه 

کرونا بدن درد شدید 

سرفه 

گلو درد 

نداشتن حس بویایی چشایی

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55
چيكار كنم الان بنظرت واسه بهبودي؟

بنظرم فلصله اجتماعی و ماسک رو داشته باش

هیچی یه بخوره اویشن و.یه دمنوش اویشن بخور برا سینه سرفه ات 

داروهای سرما خوردگیتم بخور 

برا اطمینان فردا رو معایات بخور 

دکترم تا اعلامت حاد نشده نرو

من ب هدفم میرسیم انشالله   وزن اولیه 75..........هدفم اولم 65 .........دوم60..........سوم55
بنظرم فلصله اجتماعی و ماسک رو داشته باش

والا من بچها مدادم بغلمن😭😭😭😭 تازه بچه شیر خوار دارم 😭😭😭😭

میشه منم راهنمایی کنید همسرم پری شب تب شدیدداشتبا پاشویه خوب شد و الان کوفتگی داره بیشتر و منم بدن درد دارم گاهی سردرد بدنم نیش میکشه گاهی الان۳ روز گذشته به نظرتون کروناس؟؟؟خانواده همسرمم خمه ابنجوری شدن چیکار باید بکنم؟؟؟

خدایاشکرت...
میشه منم راهنمایی کنید همسرم پری شب تب شدیدداشتبا پاشویه خوب شد و الان کوفتگی داره بیشتر و منم بدن د ...

اکثر علائمتون شبیه سرما خوردگی یا آنفولانزاست....اگ حس بویاییتون بعد سه روز کار میکنه نترسید 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز