2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوب

173 بازدید | 11 پست

یه بنده خدایی رو میشناسم عروسشون ناخواسته بوده و با اصرار پسرش قبولش کردن ( پسرش رفت عقدش کرد اینا مجبور شدن قبولش کنن و براش عروسی بگیرن) 

حالا چندتا از رفتاراشونو میگم 

اول از همه بگم مادر شوهره خیلییی مظلوم و مهربونه و بخاطر اینکه پسرش عذاب نکشه هیچ اعتراضی نمیکنه

اول اینکه عروس هیچ غذایی درست نمیشه و صبح ک بیدار میشه میره خونه مامانش برا ناهار و شب هم خونه مادر شوهرش برا شام همیییییشه همین رواله

موقعی خونه مادر شوهرشه دست به بچه هاش نمیزنه( یه بچه ۵ساله و یه ۲ساله داره) مثلا مادرشوهرشو صدا میزنه مامان بچه رو ببر بشور خرابکاری کرده یا مامان بچه رو بگیر رفت تو حیاط و...

اصلا اصلا کار نمیکنه و همیشه فکر میکنه عقل کل هست 

حتی سر سفره به بچه هاش غذا نمیده و خودش میشینه به خوردن و مادرشوهرش مجبوره اول دوتا بچه رو غذا بده بعد خودش بخوره

حتما باید هر هفته پدر شوهر یا مادرشوهرش برا بچه هاش کادو بخرن وگر نه خانم قهر کرده

نباید بهش بگن مثلا بچتو خودت جم کن یا خودت ببر دسشویی که تا یه ماه قهره دیگه 

پدر شوهرش بیکاره اما شوهرش اجازه نداره یه هزارتومن خونوادشو کمک کنه 

و......(اینا یه قسمت خیلی کوتاه از رفتاراش بود)

اما خونواده پسره میگن ما نمیتونیم حرفی بزنیم پسرمون گناه داره زجر میکشه و فلان....

خدایی شما بودین با این عروس چیکار میکردین

الان عروسا همه هجوم میارن که دروغ و داستانه اما بخدا همش عین واقعیته

ما در میان رقصیم ؛ رقصان کن آن میان را!

پسرشون اون وسط دسته بیله؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرشون اون وسط دسته بیله؟ 

کاش دسته بیل بود از اون بدتره حتی 

دقیقا شده عین زنش یکسره درحال پیچوندن پدر مادرشه یا حتی به زنش یه بار نمیگه اینجوری نکن 

شبا ام که خونه خودشونن تا صب بچه ها رو شوهره نگه میداره و زنه خوابه

وای این دیگه خیلی نامردیه

خب جلوی ظالم نایستی بدتر میکنه

باید پیه قهر و تلخی عروس رو به تنشون بمالن و بهش محترمانه بابت رفتاراش تذکر بدن

ناراحت میشه که بشه انقدر ادامه بدن تا خودشو جمع کنه

دلم سوخت واسه مادرشوهر طفلک  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

من جای اون مادرشوهر میبودم میدونستم چجور دست و پای عروسو جمع کنم مراعات ادم پررو رونباید کرد

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁
کاش دسته بیل بود از اون بدتره حتی  دقیقا شده عین زنش یکسره درحال پیچوندن پدر مادرشه یا حتی به ...

چقدر بینیشو بالا گرفته مگه چه تحفه ایه بزنن بیرونشون کنن به پسرشونم بگن تا وقتی میخوای اینجوری باشی اصلا نمیخواد بیای

پدرومادر بچه ی دیگه ای ندارن چسبیدن به این تحفه ها؟ 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وای این دیگه خیلی نامردیه خب جلوی ظالم نایستی بدتر میکنه باید پیه قهر و تلخی عروس رو به تنشون بمال ...

الان شیش هفت ساله همین جوریه 

اطرافیان کافیه بگن مادرشوهرت گناه داره مثلا خودت بچت رو بخوابون تا شیش ماه با اون طرف سلام علیک نمیکنه

خیلی گناه داره طفلی خودش کلی مریضی داره مجبوره بچه های اینم نگه داره

چقدر بینیشو بالا گرفته مگه چه تحفه ایه بزنن بیرونشون کنن به پسرشونم بگن تا وقتی میخوای اینجوری باشی ...

خیلی مظلومن پدر مادرش اینام دارن کلی سواستفاده میکنن 

حالا خوبه ناخواسته بوده این باید انقد خوبی میکرد تا اونا میگفتن وای چه اشتباهی کردیم اینو نخواستیم دختر به این خوبی اما بدتر داره سواری میگیره 

دوتا بچه دیگه دارن اما این پسر اوله 

الان شیش هفت ساله همین جوریه  اطرافیان کافیه بگن مادرشوهرت گناه داره مثلا خودت بچت رو بخوابون ...

ای بابا

اطرافیان چقدر ببخشید سوسول هستن

شیش ماه که سهله شیش سال سلام علیک نکنه اصلا

از یه زن مسن اینقدر کمک میگیره انصاف نیست

کوتاه نیاید عزیزم. متحد بشید مودبانه تکرار کنید تا از رو بره  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
خیلی مظلومن پدر مادرش اینام دارن کلی سواستفاده میکنن  حالا خوبه ناخواسته بوده این باید انقد خو ...

تا ما خودمون نخواییم کسی نمیتونه زور بارمون کنه اینم پدرمادره تا وقتی خودشون بخوان وضعشون همینه بزارید انقدر سواری بدن تا سیر بشن و صداشون دربیاد اون خانوم هم همچین سرش بیاد که به غلط کردن بیوفته