2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیه هرچی بگم کم گفتم خیلیم زود جواب میده ولی خیلی گرون شده

شصت و نه تومان فقط بیست گرم هست خریدم تازه شروع کردم نمی دونم تا کی باید استفاده کنم فکر کنم ماهی دو تا کرم لازم بشه 

اینو نمیدونم. ولی یکی تاپیک زد خرگوشک زدم عالی شده پر شده. قیمتش هم ۱۵ تومن... از عطاری گرفتم تازه گ ...

ببین خواهرم این کرم خیلی عالیه به شرطی که مرتب استفاده کنی، توی روغن زیتون هم یه قرص بیوتین بریز و اونم بزن و دعام کن

شصت و نه تومان فقط بیست گرم هست خریدم تازه شروع کردم نمی دونم تا کی باید استفاده کنم فکر کنم ماهی دو ...

واقعا هس این قیمت🤔تا وقتی که تموم شه استفاده کن ولی اصولا خیلی زود جواب میده، سیر امتحان کردی؟ 

عالیه سرمشم حرف نداره لااقل تا ۶ماه عالی جواب می ده

کرم خریدم فکر میکردم زودتر از اینها نتیجه بده شش ماه خیلی طولانی میشه قیمتش هم بالا بود من سرم نخریدم کرم خریدم ارزان تر بود 

ببین خواهرم این کرم خیلی عالیه به شرطی که مرتب استفاده کنی، توی روغن زیتون هم یه قرص بیوتین بریز و ا ...

مرتب زدنش رو که هستم.  هرچی که معمولا بگن خوبه پشتکار دارم واسه زدن ولی نتیجه🙄🙄 مثل محلول شیوانا😥😥😥

عزیزم یکم طولانی میشه ولی روغن زیتون اصل گیربیار حداقل یک ماه هرشب بزن ب ابروهات, تجربه شده است, ولی من خودم ازابروهام خسته شدم میخام سایه بزنم از کرونامیترسم برم اراشگاه

توکلت علی الحی الذی لا یموت