2777
2789
عنوان

مامانا بیایید یه مشکلی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 43 پست

الان چحوری میخابونی ؟

روپا گذاشتن

قصه گفتن

پخش کردن صوت لالایی قران یا هرترانه ای ک بچه ات علاقه نشون بده

یا خوندن لالایی جدید ک مجدوب شه و گوش بده

یا روی سینه خوابوندن

یا خودا کنارش درازبکشی پیشونی و چشم و سرشو اروم باانگشتت لمس کنی و حرفای قشنگ بالحن اروم بگی طوری ک حس ارامش داشته باشه

یامحل خوابشو عوض کن

یا بالش جدید بدار و توجهشو به شکلای بالش ببر

همینا به ذهنم رسید

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
شاید دیر میخوابونی بی خوابی میزنه سرش.یا هم شیرش بده بعد بنداز رو شونت چراغارو خاموش کن تو خونه راهش ...

سعی میکنم از ۶ عصر ب بعد نخوابونم.ینی از ادنه؟ میترسم آخه بخوابونمش  بعد شب نخوابه .همینجوریش داره خودشو پاره میکنه که نخوابه 

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چحوری میخابونی ؟ روپا گذاشتن قصه گفتن پخش کردن صوت لالایی قران یا هرترانه ای ک بچه ات علاقه ...

میذارم رو پا .دستاشو میگیرم تکون میدم.گاهی ام نمیگیرم.یا تو بغل میگیرمش تکون میدم.ب هیچ سراطی مستقیم نیست

دختر من از ۴ ماهگی مقاومت میکرد.روی پام میزاشتم بخوابونمش کمرشو میاورد بالا نگام می‌کرد دختر من خیل ...

اینکه میگم قطعی نیستا ولی چیزیه ک برام پیش اومده

البته پسرمن ازاول بدخواب نبود یکی دوماه بدخوابی میکرد منم فک میکردم از حس بازی و شیطنته

دکتر بهم گف مشکلی داره ک مقاومت میکنه

کمکم کرد ریشه یابی کردیم و دو روزه حل شد😊😊

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
ینی هیچکاری نمیشه کرد ؟ روانی شدم

چرا میتونی یه کارایی بکنی

یادم نمیاد از کی ولی از یه جایی دیگه ساعت مخصوص خواب داشتیم که تقریبا یک هفته جلوی گریه‌هاش مقاومت کردم تا بهش عادت کرد.ولی هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چند ماهش بود دخترم.

درست میشه اگه سعی کنی عادتش بدی

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
بچه های رفلاکسی و آلرژی خیلی اذیت میشنو اذیت میکنن..چه میشه کرد..

هم رفلاکسیه هم آلرژی ای.ولی تا یک ماه قبل اوکی اوکی بود .جدیدا یک ماهیه ک اینجوریه.شاید از دندونشه نمیدونم .بخدا اعصابم ضعیف شده

میذارم رو پا .دستاشو میگیرم تکون میدم.گاهی ام نمیگیرم.یا تو بغل میگیرمش تکون میدم.ب هیچ سراطی مستقیم ...

بکی ازاینکارا رو امتحان کن به بکیش علاقه مند میشه

مثلا در طول روز یه اهنگیو بذار چندبار ک گوش بده خوشش بیاد میتونی برا شب استفاده کنی

هرروشو حداقل ۵ ۶ روز انجام بده باحالتای مختلف تا یجورایی بچه ام بفهمه ک اینکار برای زمان خوابیدنه

چرا میتونی یه کارایی بکنی یادم نمیاد از کی ولی از یه جایی دیگه ساعت مخصوص خواب داشتیم که تقریبا یک ...

چجوری مقاومت کردی آخه.از ۱۱ تا الان فقط رو پا یا دستم گریه کرد .تازه خوابید.بیهوش شد یهو رو دستم

بکی ازاینکارا رو امتحان کن به بکیش علاقه مند میشه مثلا در طول روز یه اهنگیو بذار چندبار ک گوش بده خ ...

باشه مرسی عزیزم.یه آهنگ لالایی پیدا میکنم

هم رفلاکسیه هم آلرژی ای.ولی تا یک ماه قبل اوکی اوکی بود .جدیدا یک ماهیه ک اینجوریه.شاید از دندونشه ن ...

دختر من از بدو تولد اینجوری بود تاالان که چند روز دیگه ۱سالش میشه..من ولی بااینکه از نظر جسمی وروحی داغون شدم..ولی نوکرشم بخدا

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

به عروسکی علاقه نداره؟

اونوبیار بغلش مثلا عروسکو بخوابونه توام بچتو بغل کن بگو هیس تا نی نی بخابه بعد لالایی چیزی بخون

دختر من از بدو تولد اینجوری بود تاالان که چند روز دیگه ۱سالش میشه..من ولی بااینکه از نظر جسمی وروحی ...

وقت دندون آره خیلی بدتر میشن..مادر همینه دیگه عزیزم

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..