2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از منه عبرت گرفته هیچوقت قهر نکن نزار قهربودنت طولانی باشه گاهی ناراحت شو سرسنگین شو ولی قهر نکن‌چون براش عادی میشه نبودت  الانم خواهرم با نازو دلبری برو اشتی کن تو این جامعه خراب امکان اشتباه و.... خیلی هست عزیزم

به نظر من یکیو رو واسطه کن که باهاش حرف بزنه  یا یه بار تو پیش قدم شو با قهر چیزی درست نمیشه س ...

به نظرت راز زندگیشون بین خودشون بمونه بهتر نیست تو زندگی هم از این چیزا هست البته خدای نکرده

برم چه جوری حرف رو شروع کنم

عزیز نگاه نامزدته شوهر ایندته این که بلاک کنی لج کنی زندگی خودتو خراب میکنی مردا عاشق اقتدار و تعریفن و عاشق ناز و ...........به جای این کارای الکی اولا تا اخر عمرت سعی کن زنانگیتو تو هر شرایط داشته باشی مثلا درسته اون اشتباه کرده برو پی بده حالا به هر عنوانی که صدات میزنه دلت واسه فلانیت تنگ نشدههه یا بگو من نمیخوام با تو بجنگم من میخوام کنارتو و به خاطر تو بجنگم بیا مشکلمونو منطقی حل کنیم یا من بدون (نقطه قوتش)نمی تونم از این حرفا

حس میکنم داره با مامان اعصاب خورد کنش چت میکنه اخه هر بار نگاه میکنم باهم ان میشن باهمم میرن

دیگه بدتر نزار لیلی به لالاش بزارن وقتی هم چینه تو نزار بینتون فاصله بیوفته که رازه رابطتتون بره پیش کس دیگه ای

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز