2777
2789

پسر چهار سالم موقع نقاشی کردن شروع کرد به خوندن یه اهنگ اروم دقت کردم متوجه شدم اهنگش خیلی ریتم داره ازش پرسیدم: اینو از کجا یاد گرفتی؟

گفت: اون خانمه که اتاقمه بهم یاد داده.

خونه جدیدمون جلوی یه قبرستونه.

پسر سه سالم از تو اتاق دوید بیرون و گفت:

- مامان بیا با اِریک دوست جدیدم که توکمده اشناشو.اون فکر میکنه که مُرده!

بعدا فهمیدم که پسربچه‌ای باهمین اسم جدیدا  توی تصادف فوت کرده و همونجا دفنش کردن.

وقتی بیدارشدم پسر سه سالم توی تخت کنارم دراز کشیده بود. ازش پرسیدم چجوری اومد رو تخت

جواب داد: باید میومدم تا ازت در برابر اون چشمهایی برق میزدن بالای سرت ایستاده بودن محافظت کنم

برادرزاده پنج سالم بهم کلوچه تعارف کرد. خواستم بردارم که دستشو عقب کشید و گفت:

- برای تو نیست برای آقای پشت سریته..

برگشتم، پشت سرم کسی نبود.

مادرموقبل از اینکه که خواهرم بدنیا بیاد سقط جنین داشت.چند سال بعد خواهرم گفت ماه تولدمن تو ژانویه نیست تو سپتامبره..

و سپتامبر همون ماهی بود که مادرم بچش رو سقط کرده بود.هیچ کس راجع به این قضیه با خواهرم حرف نزده بود

وقتی داشتم از بچه همسایمون مراقبت میکردم. خیلی اروم نشسته بود روبه روم داشت با اسباب بازیش بازی میکرد. بدون اینکه بهم نگاه کنه با یه بیخیالی گفت:

- تو خیلی تغییر کردی.

گفتم: یعنی چی؟ بخاطر ارایشم داری اینو میگی؟

گفت: نه منظورم خیلی وقت پیشاست. قیافت با خیلی خیلی وقت پیشا تغییر کرده.

بعد سرشوبالا گرفت و بادقت بهم نگاه کرد و گفت:

-البته خیلی هم فرق نکردی. هنوزم خیلی خوشگلی!

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

نامرد ترسیدم 

میخواستم بخوابم ها 😐😑

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نصف شب بود که خواهرکوچولوم سمتو پرسید:

-توهم صدای حرف زدنشونو میشنوی؟

در حالیکه همه جا ساکت و اروم بود

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

اونی که متولد سپتامبر  بود جالب بود!

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
نامرد ترسیدم  میخواستم بخوابم ها 😐😑

منم میخواستم بخوابم اینو دیدم گفتم زشته تنها بخوفم😂

منم میخواستم بخوابم اینو دیدم گفتم زشته تنها بخوفم😂

😐😨

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
نامرد ترسیدم  میخواستم بخوابم ها 😐😑

دقیقا کجاش ترس داشت

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اینا واقعین یاقصه اس

خاطرات مشترک ترسناکه که یه سایت از مردم جمع میکنه