2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

68 بازدید | 10 پست

من تاندون شونم پارگی جزئی و التهاب شدید داشت الان چهارماهه درگیرم پانزده جلسه هم فیزیوتراپی اماهنوز درد دارم میخوام بدونم کسی مثل من بوده که با گذشت زمان بهتر بشه یا باید عمل کنم کسی تجربه داره بیاین ترا خدا

منم تاندون دستم رو گفتن کشیدگی داره ک نزدیک پارگیه

التهاب هم داشت

کلی فیزیو تراپی رفتم بدتر شد

ی جا دیگه رفتم فیزیوتراپی گفت رگ هاش گره گره شده

تا گردنم درد میکرد

اونا رو ماساژ میداد و یکی یکی بازشون میکرد

خدایی خیلیم درد داشت

باز بعد ک عکس گرفتم یه دکتر دیگه گفت مشکلی نداری فقط یه تیکه چربی انگار روی استخونش بود ک گفت برا همونه درد میکنه

ولی من پیگیری نکردم

الان بهترم ولی گه گاهی درد میگیره

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
منم تاندون دستم رو گفتن کشیدگی داره ک نزدیک پارگیه التهاب هم داشت کلی فیزیو تراپی رفتم بدتر شد ی ...

منم الان چهار ماهه درد دارم دیروز جلسه آخر فیزیوتراپی بود این مرکزی که میرفتم اصلا ماساژ نمیداد حس میکنم بدتر شدم بعد شما دفعه دوم که رفتین فقط و ماساژ بود واینکه کجای دستتان بود الان چند وقته میگذره سختمه دوتا بچه ام دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان چهار ماهه درد دارم دیروز جلسه آخر فیزیوتراپی بود این مرکزی که میرفتم اصلا ماساژ نمیداد حس م ...

نه بار دوم هم ماساژ بود هم دستگاه

فکر کنم 9 یا 10 سالی شده

الانم کار سنگین نمیتونم کنم

مثلا حتی اگه بخوام گردو بشکنم شدیدا درد میگیره دستم

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

واسه من بازوی راستم بود و سر شونم

ولی اون گره ها تو گردنم هم بود

واسه من بازوی راستم بود و سر شونم ولی اون گره ها تو گردنم هم بود

مرسی که جواب دادی من هم نمیتونم با دستم چیزی بشکنم  شما ام ار ای گرفتین من گفت پارگی جزئی و التهاب من هم تو بازو پسر شونم درد دارم

مرسی که جواب دادی من هم نمیتونم با دستم چیزی بشکنم  شما ام ار ای گرفتین من گفت پارگی جزئی و الت ...

خواهش میکنم عزیزم

بله ام ار ای هم گرفتم

ولی وقتی رفتم پیش دکتر فوق تخصص، گفت دکتر قبلی اشتباه تشخیص داده

گفت دو هفته دستت رو ببند و کار نکن حتی موهای سرت هم نشور حموم ک میری

اگه تغییر نکرد بیا ی امپول هست میزنم برات سریع خوبش میکنه

ولی خب من ترسیدم نرفتم دیگه

بنظرم ی دکتر دیگه هم برو حتما

خواهش میکنم عزیزم بله ام ار ای هم گرفتم ولی وقتی رفتم پیش دکتر فوق تخصص، گفت دکتر قبلی اشتباه تشخی ...

من دوبار  هم در شونم کورتون تزریق کردم من یه ماه هم دستم را حرکت ندادم چهار تا دکتر هم رفتم خسته شدم دیگه بعد چند وقت خوب شدین

من دوبار  هم در شونم کورتون تزریق کردم من یه ماه هم دستم را حرکت ندادم چهار تا دکتر هم رفتم خست ...

الان یکسال و نیم از اون فیزیوتراپی با ماساژ گذشته

خیلی بهتر شدم بعد ماساژ دادنش

ولی خب همچنان هر کاری نمیتونم کنم

اما تا کار سنگین نکنم درد نمیگیره