بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
من و نامزدم هردو ۱۸ ساله هستیم الان یکساله تو عقدیم عروسیمون ۴ سال دیگس بعد تو این یکسال فقط یک ماه تونستیم پیش هم باشیم چون ازهم دوریم و رابطمون فقط در حد همون بوسه و بغل بود ولی بهم میگه ایندفعه دوس دارم باهم رابطه در حد همون نامزدیمون داشته باشیم بدون دخول .ولی من خوندم یه جا نوشته بود ک اگ وارد هم نشه و فقط اون مایع ب بدن خانم بخوره امکان بارداری هست خیلی نگران شدم بخدا چیکااار کنم😿😿😿😭
من و نامزدم هردو ۱۸ ساله هستیم الان یکساله تو عقدیم عروسیمون ۴ سال دیگس بعد تو این یکسال فقط یک ماه ...
حالا ده درصد احتمال بدیم
اگه نمیتونه کنترل کنه خودش از ک .ا..... استفاده کنید
تامام خوش بگذره😜😂
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟