2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دقیقا هم سن هم وزن پسر منه ولی قد پسرم نمیدونم چنده.منم میخاببرمش دکتر موندم ببینم کرونا کمتر میشه.شما هم ببرش دکتر.با اینکه چیزی نیست اما ادم خودش خیالش راحت میشه.

خدا ❤ من است.
منظورت اینه جو پرک و بریزم توی شیر؟

سه قاشق دو سرپرک رو با اب بشور بعد با خیلی کم اب بزار رو شعله گاز زودی ابش کشیده میشه مثل حلیم میشه بعد نصف لیدان شیر بریز قلطی کن بعد دو سه دقیقه خاموش کن شعله رو.من یک قاشق عسل یا شیره انگور میریزم روش شیرین میشه خیلی خوشمزه میشه.مغزیجات هم میتونی توش بریزی

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
عزیزم دقیقا هم سن هم وزن پسر منه ولی قد پسرم نمیدونم چنده.منم میخاببرمش دکتر موندم ببینم کرونا کمتر ...

چکاب انجام دادم فقط گفت کمی کم خونی داره که درحد دارو هم نیست 

دخترم بهانه زندگیم 
خدا حفظش کنه تغذیه ش چجوریه؟ چیا بهش میدی؟ 

قربونت برم مرسی همچنین کوچولوی شمارو‌،بستگی ب وزن تولد بچه هم داره پسر من وزن تولدش سه کیلو بود زیاد اهل غذا نیست ولی من براش سوپ درست میکنم عدس و ماش و برنج و‌سبزی و‌کدو و مرغ یا گوشت درست میکنم میکس میکنم میدم میخوره خیلی دوست داره صبحونه‌هم حریره بادام و‌فرنی و تخم مرغ و کاچی بهش میدم

قربونت برم مرسی همچنین کوچولوی شمارو‌،بستگی ب وزن تولد بچه هم داره پسر من وزن تولدش سه کیلو بود زیاد ...

دخترم خیلی کم غذا میخوره

همه چی براش درست میکنم ولی فقط 2_3قاشق بیشتر نمیخوره 

دخترم بهانه زندگیم 
دخترم خیلی کم غذا میخوره همه چی براش درست میکنم ولی فقط 2_3قاشق بیشتر نمیخوره 

پسر منم همینه دختر من خیلی خوش خوراک بود ولی پسرم ن تازه من میگم ریزه میزه است شوهرم میگه مثل بچه هایی آفریقایی ک سوء تغذیه دارن میمونه🤣🤣🤣