2777
2789
عنوان

بچه نازنینم به دنیا اومد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 83 پست
ممنونم گلم.والا بیمارستان دولتی مرکز استان بود هم پرسنل هم امکانات خوب بودبا دفترچه سلامت و ارجاع که ...

الهی شکر.

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه 🥰🥰🥰🥰

تر خدا شب عیدی برای من هم دعا کنید این ماه اگه خدا بخواد باردار بشم 😭😭😭

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مبارکه فدات شم خوش قدم باشه انشاالله به حق پنج تن انشاالله همیشه سالم وسلامت باشه ترو به بی بی فاطمه ی زهرا قسمت می دم برای منم دعاکن دامنم سبز بشه آمین 😍😔😔😔😔😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

ممنونم زنده باشی یکمی واسه بخیه ها اذیت میشم چون بچه اول بود زیاد خوردم ولی مادر شوهر و دخترش خدا خی ...

میشه برای مادرشوهر م یک صلوات بفرستی که به سلامت از بیمارستان مرخص بشه کرونا داره ...به مادرشوهر ت هم بی زحمت بگو

سخت بود ولی آخرش شیرین.وقتی بچه رو گذاشت ور دلم از شدت خوشحالی گریه کردم انگار دنیارو بهم دادن دنیا ...

خدا رو شکر که به سلامتی زایمان کردید

تو رو خدا واسم دعا کنید

انگاری سرماخوردم...میترسم کرونا باشه😔

بخند، همین  

اگه دوست داشتی خاطره زایمانتو برامون بگو.یه روز که حوصله داشتی بنویس و منو تگ کن نازنینم.

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.