2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 6440 بازدید | 27 پست
سلام خوبی چ خبرا بیا ببینم باردار نیستی و ی خبر بهت بدم 

سلام عزیزم نه متاسفانه تنبلی دارم تازه متوجه شدم.جونمممم چه خبری بگو ببینم ذوق کنم 😍

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
سلام عزیزم نه متاسفانه تنبلی دارم تازه متوجه شدم.جونمممم چه خبری بگو ببینم ذوق کنم 😍

داری خاله میشی 😊

عزیزم خدا بزرگه صبر داشته باش من ۶ سال نازایی داشتم معجزه شد برام 

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داری خاله میشی 😊 عزیزم خدا بزرگه صبر داشته باش من ۶ سال نازایی داشتم معجزه شد برام  

ای جانممممممم خدایا شکرت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍وای نمیدونی چقدر خوشحالم برات ان شاءلله زیر سایه حضرت علی باشین و به سلامتی بعلت بگیریش جوجه رو😍😍😍😍وی روله😍😍😍😍😍💕💕💕💕چند وقتشه نی نی مون

ای جانممممممم خدایا شکرت 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍وای نمیدونی چقدر خوشحالم برات ان شاءلله زیر سایه حضرت ...

عشق منی عزیزم 😍😍😍

دوماه و خورده ای🤣

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر
عشق منی عزیزم 😍😍😍 دوماه و خورده ای🤣

کره شیرین😍😍😍😍😍خدارو شکر ک حسابی دلت باز شد عزیزدلم خیلی مواظب خودت باش😘😘😘😘😘

کره شیرین😍😍😍😍😍خدارو شکر ک حسابی دلت باز شد عزیزدلم خیلی مواظب خودت باش😘😘😘😘😘

مرسی اجی خدا دلتو شاد کنه😍😍😍❤

سلام عزیزان ،

برنامه حکیم نصب کنید تو این قضیه خیلی کمک میکنه و معروف هست . اولین برنامه طبی رایگان هست که دیدم . واقعا خوشم اومد .روی لینکش کلیک کنید میره تو سایتشون بعد دانلود کنید . 👇

https://b2n.ir/hakim.center

سلام گلم شما قبلا گفتید درد مقعد حین پریودی داشتید...سونو گرافی دادید؟اندومتریوز نبود؟شماموقع دفع هم ...

سلام عزیزم.من هرچی میکشیدم از ناپرهیزی های دوران پریود بود.بله سونو دادم خداروشکر اندومتریوز نداشتم . با پرهیزاتی ک انجام دادم دیگه اون درد نیومد سراغم.بیشتر اون درد رو وقتی کشیدم ک کیست داشتم و داشت دفع میشد.کیستم کیست هموراژیک بود توی تخمدان