2777
2789
عنوان

نخوردن ویتامین دی دربارداری

3376 بازدید | 11 پست

توراخدا هرکی تجربه داره بیاد من ازنگرانی دارم میمیرم من ماه هفت بارداریم اوایل بارداری آزمایش دادم ویتامین دی ده بود ک قرص مصرف کردم بعدش یکی درمیون کلسی کر دکتر تجویز کردمن دوهفته استفاده نکردم تونت خوندم باعث اوتیسم میشه کمبود ویتامین دی دارم ازنگرانی میمیرم  کسی بوده مصرف نکرده بچه اش سالمه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازصبح ک درمورد عوارضش خوندم فقط گریه کردم نمیتونم خودمو کنترل کنم اگه خدایی نکرده بچه ام تواین مدت چیزیش شده باشه چیکار کنم حالم خیلی بده توراخدا برام دعا کنین

من بچه اولم ویتامین دیم یک و نیم بود...قرص مصرف کردم...برای دومی شده بود ۱۷ که باز پایین تر از نرمال ...

منم مصرف میکردم اما دوهفته ک باید یکی درمیون میخوردم اصلا نخوردن خیلی نگرانم ماله من اوایل بازداریم ده بود

گفتم نگران نباش بارداری اولم یک و نیم بود

خب عزیزم شما از وقتی متوجه شدی قرص مصرف کردی من نگران اون روزایی ک قرص مصرف نکردم کاش اینترنت نبود ک اینقدر استرس بده لعنتی

خب عزیزم شما از وقتی متوجه شدی قرص مصرف کردی من نگران اون روزایی ک قرص مصرف نکردم کاش اینترنت نبود ک ...

من فکر کنم از شش یا هفت هفته شروع کردم ...اینقدر نگران نباش هیچی نمیشه بیشتر برای تحکیم استخوانهای بچه مهمه که از این به بعد مرتب بخور

من فکر کنم از شش یا هفت هفته شروع کردم ...اینقدر نگران نباش هیچی نمیشه بیشتر برای تحکیم استخوانهای ب ...

جدیدا دکتر برام 5000 دوهفته یه بارتجویز کرده به نظرت روی مغزجنین اثرنمیزاره؟