2777
2789
اگه استپ کردی رژیم فستینگ بگیر.کالری شماری چون روندش آرومه معمولا استپ پیش نمیاد.چای سبز و سرکه سیبم ...

من روزی۱۰۰۰ کالری مصرف میکنم .بازم استپ نمیشم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=162458675]ورزش چی؟؟منم حدودا همین مقدار میخورم[/QUOTE دوبار درهفته یه یک ساعتی پیاده روی میک ...

من تقریبا 5 روز در هفته روزی ۳۵ تا۴۰ دقیقه پیاده روی میکنم و حدود دو هفته هم هست ورزشای مثل شنا یا اسکات یا بریج و این چیزا رو شروع کردم .قرنطینه هستم نمیتونم برم بیرون خودمو وزن کنم میترسم استپ بشم

[QUOTE=162458675]ورزش چی؟؟منم حدودا همین مقدار میخورم[/QUOTE دوبار درهفته یه یک ساعتی پیاده روی میک ...

البته من جمعه ها وعده ناهار آزاد هستم یعنی هر چی بخورم چون چندجا ک پرسیدم گفتن اگر وعده ازاد نداشته باشی استپ میشی

من روزی۱۰۰۰ کالری مصرف میکنم .بازم استپ نمیشم؟

ایشالله که نشی عزیزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
البته من جمعه ها وعده ناهار آزاد هستم یعنی هر چی بخورم چون چندجا ک پرسیدم گفتن اگر وعده ازاد نداشته ...

عزیزم همینطور ادامه بدی عالیه 

ایشالا موفق باشی و مانکنی بشی برا خودت 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ🕊~
 عزیزم همینطور ادامه بدی عالیه  ایشالا موفق باشی و مانکنی بشی برا خودت

مرسی عزیزم همچنین خودت.من دوس دارم سایزم کم بشه دیگه خجالت میکشم از بس هرجا میرم لاید بگم لباس سایز بزرگ برام بیار

مرسی عزیزم همچنین خودت.من دوس دارم سایزم کم بشه دیگه خجالت میکشم از بس هرجا میرم لاید بگم لباس سایز ...

قربونت

ایشالله همونی بشه که ارزوشو داری خواستن توانستن است

من مامانم مثل تو بود دکتر گفت اگه وزن کم نکنی باید ویلچر نشین بشی زانوهاش داغون شده بود 

۹۸ کیلو بود اومد از خودش رژیم گرفت صبحونه کامل میخورد ظهر کم شام هیج کنارش نیم ساعت پیاده روی هم میکرد بخدا باورت نمیشه هر هفته  میرفت رو ترازو تا ۵ کیلو کم کرده 

ادامش دادتو سه ماه  الان قشنگ ۶۰ کیلو هست قدشم ۱۶۵ اینقدر قشنگ شده پادردشم کامل خوب شد 

عزیزم می خوام اینو بهت بگم  مامانمم مثل تو آرزو داشت که اولین مغازه یه لباس گیرش بیاد که اندازش باشه ولی نبود 

تلاش کن ایشالا حتما نتیجشو میبینی

قربونت ایشالله همونی بشه که ارزوشو داری خواستن توانستن است من مامانم مثل تو بود دکتر گفت اگه وزن ک ...

مرسی عزیزم چه خوب بهم روحیه دادی منم زانوهام داغونه دکتر میگه از وزن زیاده بارداریم دیابت گرفتم انسولین زدم وزنم از ۷۵ رفت روی ۱۱۰ بشدت افسرده شدم بخاطر چاقی

امید وارم.برای بارداریم خیلی چاق شدم امیدوارم لاغر بشم

ایشالله هردومون باربی شیم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مرسی عزیزم چه خوب بهم روحیه دادی منم زانوهام داغونه دکتر میگه از وزن زیاده بارداریم دیابت گرفتم انسو ...

عزیزم همیشه چیزی که راه و چاره داره ناراحتی نداره که 

رژیمتو ادامه بده و مخصوصا پیاده روی کن کنارش پیاده روی عالیه خیلی  باور کن یه ۵ کیلو کم کنی میبینی چقدر سبک شدی تو الان هدف داری خیلی خوبه هدفت زانوهاته بگو میتونم فقط بخاطر زانو هام صبحونتو کامل بخور تا حدی که حالت دیگه بخواد بد بشه ولی ظهر کم بخور مثلا ۱۰ تا قاشق برنج با یه کاسه بزرگ خورشتی چیزی روز ای اول کنارش تا میتونی سبزی بخور سالاد بخور که شکمت سیر بشه ولی شب هیچ چیزی نخور فقط اگه خواستی میوه 

از هفته بعدش میبینی هی برنجت کمتر میشه غذای ظهرت کمتر میشه دیگه کنارش اون همه سالاد یا سبزی نمی خوری  پس نتیجه میگیری که معدت داره هی تنگ میشه این رژیم عالیه این رژیم مادرم بود