2777
2789

بهشم نگفتم 

اول یه بیوگرافی بدم 

من ۲۰ سالمه همسرم ۲۵ 

همسرم سربازه و ما ۲ ساله که عقدیم 

دیگه گفتیم همه زورمونو بزنیم که بریم سر خونه زندگیمون پولامونو پس انداز کنیم 

یه هفته پیش رفت گوشی گرفت ۸ میلیون با اینکه میتونستیم ارزونتر بگیریم من گفتم عیب نداره شرایطش سخته ننیشه دلخوشیاشو ازش گرفت ک 

در حدی درکش میکنم که مول شارژامو از خودم خرج میکنم که یوقت بهش فشار نیاد 

اونوقت امروز اومده میگه رفتم واسه خودم تفنگ اسباب بازی گرفتم ۸۰۰ تومن😔😔😔😔 خیلی نارحت شدم 

ترجیح دادم چیزی نگم چون تو مواقع عصبانیت چیزایی میگم که بعدا پشیمون میشم

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

تو این وضعیت بجای اینکه جمع کنیم ... 😔😔 

اخه تفنگ واسه جامونه؟ 

اینم بگم واسه دلخوشیشه؟ 

تا حالا تو این شرایطا بودین ؟ 

چ کاری بکنم بهتره بنظرتون

میشه واسه حاجت دلم صلوات بفرستین و دعا کنید ک حاجت روا بشم؟🙏💖 ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگ خسیس نیست شما بخودت سخت نگیر شما نمیگی نمیخوای اونم خرج خودش میکنه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

تفنگ اسباب بازی ؟مرد گنده؟

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹