2777
2789
عنوان

میشه برای پیدا کردن محله مناسب(اهواز) برای خونه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیه عربا آدم میخورن؟ این استان ماست دیگه مهاجر که میاد از خارج استان نوبره این حرفا رو بزنه

والا عرب ها عزیزن من که خیلی دوسشون دارم. یه خصلت هایی دارن که کم جایی پیدا میشه. مثل مهمانوازی، بخشندگی. بنظرم ایشون اصلا منظوری نداشتن شاید آدم در ابتدا یکم ترس داشته باشه از بودن در کنار فرهنگ های متفاوت. من کوردم  شاید در ابتدا برای یکی ناشناخته باشم با احتیاط بخواد کنارم باشه

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
عزیزم اهواز اکثر جاهاش خوبع ولی خب باید مراقب خودت خیلی باشی شبا جای خلوت اصلا تنها نری

الان کجای ایران میشه شبها تنها جای خلوت رفت؟ 

اتفاقا اهواز شهری هست که شبهای زنده ای داره، ساعت 12 شب هم از نظر اجتماع مردم توی شهر دیروقت محسوب نمیشه. 

من نمیدونم چیه داستان ولی به من گفتن این محله های پایینه 

از بس به حاشیه رونده شدن و حقشون پایمال شده محلهاشون تبدیل شده به محله های فقیر نشین و اسمشون بد در رفته.

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔
از بس برضدشون تبلیغ میکنن. یارو اون سر دنیاست تا حالا با یه عرب برخورد نداشته چنان عقده ای ازشون دار ...

ببخشید من قصدم توهین نبود فقط ی جای خوب میخواستم چون میام تنها زندگی کنم 

والا عرب ها عزیزن من که خیلی دوسشون دارم. یه خصلت هایی دارن که کم جایی پیدا میشه. مثل مهمانوازی، بخش ...

لطف دازین. به هرحال توی همه جا خوب و بد هست. منم نگفتماین خانم منظوری داشته شاید تحت تاثیر تبلیغات و حرفای دیگران یه ذهنیت اشتباه درشون شکل گرفته

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔