2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22336 بازدید | 259 پست
تعبیر خواب بلدی؟

نه فقط اینو تجربه شو داشتم کلا خواب معمولی هست حتی براش جوک ساختن  دیدم خیلیم بامزه س😁

حسادت یعنی سم بخوری و منتظر باشی طرفت بمیره.غبطه یعنی ذره ذره آب شی و کسی نفهمه و به کسی آسیب نرسه .اما خدایا ازت میخوام کمکم کنی  تا نه حسادت کنم نه غبطه بخورم و نه مقایسه کنم زندگیمو با کسی به جاش بصیرت و هوش و توان و کمک بده تا بتونم مدیریت کنم.خدایا آدم بدخواهو از طمع به زندگیم منصرف کن و هدایتش کن چون خودت شاهدی واسه کسی بد نخواستم .خدایا به منی که حداقل اینارو میفهمم(حالا بماند عمل کنم ...تازه شروع کردم... دیر فهمیدم..) میشه کمک کنی؟میشه یه کم دل غصه دارمو شاد کنی هیجان برا ادامه پیدا کنم .من که اونقدر ایمانم بالا نیست  که با امید خالص هیجان پیدا کنم،خاطرات و زخما و اشتباهاتمم هست عمر و جوانی  و سلامتی رفته هم هست .خدایا من به هر خیری که به سمتم بفرستی محتاجم...خدایا هرکی اینو خوند به آرزوهاش برسونش و به خاطر خوبی دوستم به من هم کمک کنhttps://harfeto.timefriend.net/16283464688873
چه خواب چرتی دیدم باردار شدم تو خواب دیدم خونریزی کردم سقط شد یکی دوهفته بعدش واقعا سقط شد الان دوهف ...

دختر خاله مامانم 5 ماه بود و همه چی اوکی خواب دید یه مار بزرگ سیاه اومد پهلوشو نیش زد 

بیدار شد رفتن بیمارستان 

گفتن بچه ایست قلبی کرده و تمام 

ولی بعدش زود حامله شد و الان یه دخمر خوشگل داره 

انشالله زوده زود نی نی دار میشی با سلامتی 🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا تهمت قتل بهت زدن ؟؟

وای نه ببخشید درست توضیح ندادم تهمتی نزدن ولی خب چهارسال زندگیم خیلی سخت بود یعنی یه جورایی خوابم خبر میداد از چهار سال سختی

که رمز ماست ایستاده مردن.....

من بچه نوزاده سه ماهه دارم یکماه پیش صبح خودمو نی نیم تنهابودیم من معمولا وقتی تنهام نمیخوابم تا هوا روشن بشه چون هرموقع میخوابم کابوس وحشتناک میبینم!!!خب بریم سر ماجرا دم صبح خوابم میبره میبینم به نی نیم پستونکو میدم وباحالت التماس و بچگانه میگه مامان میشه نخولمش  من ازشدت هیجان بلند میشم ازراه پله میرم تانصف پایین مادرشوهرمو صدامیزنم میگم مامان دخترم داره حرف میزنه ویهو دخترم از راه پله داشت میومد پایین مثه دورازجونش جن زده هاکه یکیو هدایت میکننومن پابه فرارگذاشتم وحشتناک ترین خوابم بود یه نکته اینکه شوهرم دم صبح میخواست بره جایی کارداشت باخونوادش ودقیقا همون حرفاورفتنشم موقع بیدارکردنم برارفتنش دیدم پوووف 

گریه م گرفت،چون خیلی بدبختی کشیدم سره این دعا و طلسم ک فهمیدم کاره کیه،حق الناسه،نفرین نمیکنم میسپار ...

میفهمم عزیزم 

به خدا هر کی از مشکلاتش میگه انگار داره از مشکلات ناراحتی‌های من میگه 

من با همه بدبختی یه خاطره دارم 

امیدوارم زندگی‌امون به حق همین شب از ابن به بد واقعا زیبا و خیر خوش باشه که برامون هزار برابر جبران بشه

پارسال بعدازظهر بود خواب دیدم یه گردباد از درخونه بابام وارد خونه شد از سقف رفت بیرون.ماهم تو هال بود از بالای سرمون گذشت بهمون برنخورد. چند روز بعدش مغازه وماشین داداشم آتیش گرفت دقیقا همون دود بود😭😭😭😭

خیلی چیزا رو از قبل میدونم که اتفاق میافته.ولی جرآت ندارم جایی حرف بزنم درباره ش

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
منم این خوابو دیدم خواب دیدم ی اقایی ک تو خوابم میدونستم حضرت عباسه بهم ی چادر سفید داد ی هفته بعدش ...

منم خواب حضرت عباسو دیدم فقط اینو تو ذهنم میدونستم که حضرت عباسه دیدم بالای کوهی گیر افتادم حضرت عباس پایین کوه سوار اسب بود من ازش کمک خواستم اسبشو فرستاد با اسب اومدم پایین وقتی بیدار شدم خیلی حس خوبی داشتم