2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22294 بازدید | 259 پست

من معمولا همه خوابام تعبیر داده اما اینکا چه زمانی دیدم حضور ذهن ندارم

خواب دیدم باباجونم مرده ده روز بعدش از دنیا رفت

خواب دیدم برادرشوهرم با نامزدش سر مهریه دعواشون شده واقعا دو سه شب پیش دعواشون شد و نامردی رو زدن بهم

خواب دیدم برادر شوهرم تو گل گیر کرده چند روز بعدش تصادف کرد

خواب دیدم سزارینم میکنند زایمانم سزارین شد و .....

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این خوابو دیدم خواب دیدم ی اقایی ک تو خوابم میدونستم حضرت عباسه بهم ی چادر سفید داد ی هفته بعدش ...

یعنی عین همون چادری که توی خواب دیدین براتون آوردن؟

خدا مامانتون رو بیامرزه عزیزم🧡

ممنون از دعای خیرتون😔🙏🙏

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

خواب دیدم از طرف امام رضا دو تا پازچه اوردن برام یکی سبز و یکی آبی و گفتن یکیشو انتخاب کن من آبی رو برداشتم بک هفته بعدش تستم مثبت شد و دخترم گیرم اومد

من معمولا همه خوابام تعبیر داده اما اینکا چه زمانی دیدم حضور ذهن ندارم خواب دیدم باباجونم مرده ده ر ...

خدا رحمتشون کنه

حالا توی واقعیت هم سر مهریه از هم جدا شدن؟

خواب دیدم با مادرشوهرم دعوام شده و از خونه بیرونش کردم و هر چی وسیله خونم داشت دادم بهش برد فردا شبش باهاش دعوام شد و الان 5 ماهه قطع رابطه ام

هرررررچی ببینم اتفاق میوفته. مثل زلزله مررررررگ دور و بریام. کرونا. شهادت حاج قاسم. کشته شدن اون چن ...

اینجوری خیلی سخته

من اگه بودم دیگه از خوابیدن میترسیدم

امیدوارم به هرچی میخوای برسی گلم🌹

من یه بار خواب دیدم خونمونو دزد زده خالی شده بود دقیق یادم نیس فقط یادم میاد رفتم بیرون دوباره که برگشتم همه چی برگشته بود یه عالمه هم مهمون داشتیم 

صبح با صدای زنگ در بیدار شدم داداشم داشت میرفت سر کار میبینه دیشب شیشه ماشینش حواسش نبوده پایین بوده دزد مدارک رو برده

چند روز بعدش ما خونمون روضه داشتیم قبل از روضه سوپر محل گفتش مدارکتون افتاده بود جلو ی مغازه ی ما

انگار کسی که برده دیده چیز خاصی نیست همونجا انداخته بود مدارکو