2777
2789
عنوان

به زودی طلاق میگیریم

401 بازدید | 9 پست

سلام من یک سال هست ازدواج کردم و هرمشکلی که داشتیم منو همسرم بین خودمون حلش کردیم و اصصصصلا خانوادم متوجه هیچی نشدن چون خودم نمیخواستم حتی در بدترین شرایط هم نزاشتم چیزی از زندگیم بفهمن چون اونا توی موقعیت من نیستن که بخوان درک کنن یا کلا هرچی

داستان منو نقریبا همه میدونید  بازم ی توضیح کوتاه میدم(شوهرم فکر میکنه که من قبل ازدواج رابطه داشتم چون بکارتم حلقوی بودش خودشم میدونه حلقوی هست اما میگه چرا بار اول انگشتم راحت رفت توش:| و مشکلمون توی این یک سال سر همین موضوع هست و خیلیاتون میگید برو دکتر باید بگم که خودش میدونه حلقوی هست و مشکلش خون نیست اون میگه چرا انگشتم فلان شد توش بلان شد توش منظور اینه که واژنم گشاد بودش) 

دقیقا ۱ ماه  هست که شوهرم باهام حرف نمیزنه و نمیزاره بهش نزدیک بشم قبلش خوب بود فقط توی این یک سال چندین باز حالش بد میشد که با ی تفریح کوچیک حالش خوب میشد ولی اینبار ۲۰ روز هست که باهام قهره و حتی نمیزاره بهش نزدیک بشم و بهش دست بزنم و این واقعا منو میرنجونه و تا مرز افسردگی منو کشونده

و شوهرمم مدام بهم میگه که من نمیخوامتتتتتتتت

و منم دیگه کشش ندارم سنگ که نیستم منم آدمم دیگه بی محبتی و بی توجهی چقدرررر

همش من رفتم سمتش ولی تحقیر و توهین ازش شنیدم و کتک:(

ولی دیگه هیچ انرژی برام نمونده برای ادامه دادن این زندگی نکبتی و میخوام تمام جراتمو جمع کنم و برم به خانوادم بگم. خانوادم شهرستان هستن و خودم تهران و هفته بعد احتمالا برم شهرستان اما نمبدونم چجوری بهشون بگم این موضوعو که میخوام جدا شم اخه هیچوقت از مشکلات زندگیم نگفتم براشون و وقتی زنگ‌میزنن همش میگن مشکل نداری؟؟؟منم‌ با قاطعیت میگم نه چه مشکلی اخه

واقعا نمیدونم چجوری بهشون بگم و به کمکتون نیاز دارم فقط درمورد اینکه چی به خانوادم بگم نه درمورد درس کردن روابط منو همسرم چون درس شدنی نیست و این توی مخ شوهرم هک شده که من رابطه داشتم قبل ازدواج و درست شدنی نیست

مشاوره و دکتر و همچی هم رفتیم ولی متاسفانه جواب نداد که نداد

با هر کدوم از اعضای خانوادت که راحت تری، دقیقا همینا رو بگو

از بی محبتی، از تهمتی که زده، از کتک زدنش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

باید همون روز ک میگفت رابطه داشتی میزاشتیش کنار الانم دیر نشده مردگ مریض روانی

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینجاست شوهرت خودش مزدوج بوده عجب رویی داره اسی به خدا لیاقتتو نداره

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

عزیزم با مادر و پدرت ی زمان مناسب صحبت کن از اول آروم آروم بگو ک اصل مشکلات بخاطر چی بوجود اومده و بعدم بقیه اتفاق های تو زندگیت بگو ایشالا که بتونن کمکت کنن خیلی ناراحت شدم ایشالا ک هرچی صلاحه پیش بیاد

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.