2777
2789

سلام بچه ها من دخترم در این مدرسه به مدت یک ماه نوشتم اول از همه که هیچوقت مدیر در مدرسه ندیدم دوم اینکه یک خانم به ظاهر محترم نشسته اونجا که همین خانم حمله کرد به من و فحشای خیلی خیلی بد به من داد یکی دیگه بورانی اونم همینطور مهندس مدرسه شون که هیچی بلد نبود آخر سرم که روز درگیری مدیر آمد اول که گفتن کرونا گرفته بعد گفتن ای سی یو یک دفعه با جیغ و فحاشی حمله کرد به من خلاصه پلیس آمد و درگیری شدیدی شد فقط همون اول بسم الله چک شوهرم برگشت زدن انتقاد از معلم زبانشون که هیچی بلد نبود ‌اصول آموزش به کودکان بلد نبود معلم شون با اسم کریمی به صورت آشکار به بچه ها توهین میکرد حتی بلد نبود تذکر بدن خیلی بد با بچه ها صحبت میکنن مد نظر بذارین با بچه های پیش دبستان وظیفه انسانیم دونستم به همه اطلاع بدم تا پول و وقتتون گرفته نشه واز همه مهم‌ترین اعصابتون یک عده آدم بیخود به هم نریزین تا سه روز من حالم بد بود میتونید به همسایه های اونجا مراجعه کنید تا مطمین بشین که چه برخوردی کردن لازم به ذکره که انگار همون فامیلن جمالی و بورانی فحش های به من دادن که من تا حالا نشنیده بودم خلاصه گولشون نخورید همشون فریبکارن

قبلا مدیریت با خانمی به اسم قدیمی بود 

همه چی عالی بود 

الان یه ادم عصبی و بی اخلاق و خودبزرگ بین اومده 

که مسولیت کل دبستان رو دادن به این ادم وحشتناک 

خیلی بی ادب هستن واقعا حیف این مدرسه دادن دست این خانم به اسم قاسمی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبلا مدیریت مدرسه ابتدایی صدرا با خانمی به اسم قدیمی بود 

همه چی عالی بود ایشون رفتن به دبیرستان تازه تأسیس و هفته ای ۱ روز در دبستان هستن 

و همه چی رو به یه مشاور واقعا سطح پایین سپردن

الان یه ادم عصبی و بی اخلاق و خودبزرگ بین اومده 

که مسولیت کل دبستان رو دادن به این ادم وحشتناک 

خیلی بی ادب هستن واقعا حیف این مدرسه دادن دست این خانم به اسم قاسمی

من واقعا از این پست ها تعجب می کنم و مطمئنا غرض ورزانه هست

چطور میشه کسی بگه معلما خوبن ولی کادر بده ... خب همین کادر مدرسه این معلما را گزینش کرده

در کل این مدرسه صدرا مدرسه خوبیه و گول تبلیغات فضای مجازی نشید که می خوان یه جارو خراب کنن

در این مدرسه برای مقطع دبستان!!،برای هر درس یک معلم جداگانه،هست!که هرکدام روش تدریس خاص خود،حساسیت ها و مقررات مخصوص به خود،سختگیری یا آسان گیری های مربوط به خود را دارد،و خلاصه،روزی ۵،۶ تا زنگ ،با ۵،۶ جور معلم ....بچه ها کلا گیج میشن،تا بیان به زنگ اول خو بگیرن،تمام ذهنیتشون باید تغییر کنه،ریست بشن ،آماده اجرای قوانین جدید برای زنگ دوم...و....،این برای مقطع دبستان اصلا صحیح نیست.

با این حجم از تعدد معلم،بارها هم شاهد این بودیم برای یک و گاهی چند درس،ظرف مدت کوتاهی،چند معلم عوض شده!! یعنی از همان ابتدا،هیچ من که به شخصه متوجه نشدم معیار انتخاب معلم در این مدرسه چیست که هی عوضش میکنند.

به لحاظ شیوه و کیفیت آموزشی،هم که بسیار شنیده ام برخی خانواده ها مجبور به گرفتن معلم خصوصی شده اند.

خود من،اگر برخی درسها را خصوصااااااا هروززززز ریاضی را با فرزندم کار نکنم،هیچ تعریفی ندارد وضعیت درسیش.

مدیریت هم ........

لطفا والدین گرامی قبل از ثبت نام در هر مدرسه ای ،تشریف ببرید با والدین دیگر،مفصل صحبت کنید ،بعد که مطمئن شدید اقدام کنید

اینجا هم تشریف ببرید بطور گستره تحقیق بفرمایید صرف عرایض بنده رد نکنید.