2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاستگار چیه؟ندیدم تا حالا😂😂

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

من یه بار تو راهپیمایی ۲۲ بهمن یه مادر و پسر اومدن جلو من و مامانمو گرفتن یهو، و خواستگاری کردن

جالبه مادره گفت: پسرم مهندسی میخونه ما اهل دروغ نیستیم. بعد یهو گفت پسرم کارت دانشجویی تو نشون بده!!! پسره کارت دانشجویی شو در آورد!!!!

داشتم میمردم از خنده

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

من یسری با خالم رفته بودیم بازار یه پسره گییییر داد بهمون ول کنم نبود

خالم برگشت بهش گفت چیه چی میخوای افتادی پشت سر ما؟ فک کرد من دختره خالمم😂 همونجا خواستگاری کرد😶 گفتش تو ایران خودرو ام کار میکنم کارتشو دراورد نشون داد😑

فازشو نفهمیدیم چیه😕

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

مامانش همون اول که اومده بود گفت شما ابغوره ابلیمو و رب خودتون میگیرید یا میخرید. شما جهزیه چجور میدید. ما دخترم سه سال پیش ازدواج کرد از کمترین چیز که نخ خیاطی باشه بهش دوکهای مختلف دادم بعدم به من گفت چرا کلاس هنری نرفتی خیاطی بلد نیسی منم بلد بودم لجم گرفت نگفتم بلدم گفتم خوشم نمیاد 

پسره نشسته بود جلو اپن من تو آشپزخونه بودم بعدش از استرس زیاد دستم تو موهای پسره بود عین وقتی بودم ک میری تو پارک چمن هارو میکنی بعد پسره برگشت گفت انگار شما چمن زیاد دوست دارید گفتم چرا گفت کاش کچل میزدهم موهامو کندی😕

با خدا باش پادشاهی کن بی‌خدا باش هر چه خواهی کن😒⁦🖐️⁩

یکی از خواستگارام مادر و خواهرشو فرستاد که من لخت بشم ببینتم 😐😐😐وای اینقد حرس خوردم که خدا میدونه 

مامانم از خونه بیرونش کرد مادرشو گفت اسم دخترمو بیارید ابرو نمیزارم براتون 😐

هنوزم یادم میوفته می خوام برم جرشون بدم😐

لطفا برای من طلب بخشش کنید

من خواهر بزرگتر از خودم دارم 

وقتی مجرد بودیم برای خواهرم یه خواستگار اومد 

مادره یه کاره اومده بود در خونمون

همینطور جلوی در داشت با مامانم حرف میزد که یهو منو دید بعد خانومه انگار من در قابلمه هستم برگشت گفت عه یه دختر دیگه هم داری پس اینم واسه اون یکی پسرم باشه😦😦😦

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

باتنها خواستگاری که رفتم اتاق حرف زدم شوهرم بود 🙃🙃

منم همینطورر

خواستگاری زیاد ازم میشد اجازه نمیدادیم بیان 

همسرمو اجازه دادیم رسمی بیان 

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه