2777
2789
چه ماسک مویی؟

کنلا مکس ایرانیه فقط بعد از پنج دقیقه با ی کوچولو شامپو بچه میشورمش اخه بد پاک میشه و توش الکل داره دوست ندارم بمونه رو موهام

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کار دیگه ای هم بکن ی تست تخلخل مو انجام بده تو نت روشش هست بعد اگه موهات رفت کف ظرف باید ماسک موهای پروتئین دار یا روغن های سنگین مثل نارگیل و زیتون بزنی ولی اگه موهات روی آب بمونه باید فقط چیزای سبک مثل آرگان گلیسرین و عسل و الوئه ورا بزنی

انگار هدف از خلقت من تماشاچی بودنه...... یک عدد پلی کیستیک همیشه خسته....
چیکار میکنی برای موهات عزیزم؟موهات فره؟

بله فره 

البته نه زباد فر

من سرکه سیب روغن گیاهی و سفیده تخم مرغ میزنم کمی به شامپو نمک میریزم برای پاکسازی مو و میکروب زدایی

و شبا پوست سرمو ماساژ میدم از سشوار استفاده نمیکنم شونه میکنم و اینکه با حوله به صورت صحیح خشک میکنم نه خشن گهگاهی برای هایلایت مو ابلیمو میزنم