2777
2789
عنوان

سینوزیت

282 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

مامان من سینوزیت داره و دوماهی میشه که سرفه شدید وخارش گلو داره و خلط زیادی هم داره .راهکاری براش دارید؟؟؟؟خواهشا بگید اگر میدونید خیلی اذیته.اون دفعه ای رفت دکتر و دکتر بهش گفت تست کرونا بده درحالی که اصلا کرونا نیست قبلاً هم همین مشکل رو داشت قرص کو آموکسی کلاو خورد بهتر شد 

الان میگه میخورم معده درد میگیرم 

ممکنه ریه اش عفونت کرده باشه ؟؟؟؟

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بخاطر اون چرکه که پشت گلوشه سرفه کنه منم پارسال تو خواب سرفم میگرفت رفتم دکتر گفت بخاطر سینوزیت ...

دارویی نداد آره بخاطر چرکه 

چکار کردی خوب شدی ؟

ن بعضی وقتام همینجوری میشم درمانی که نداره من ک دکتر برام قرص سفالکسین نوشت ی مدت خوردم ولی قطعش کرد ...

آها تشکر  ان شاء الله شما هم خوب بشی کاملا 

مرسی ان شالله ک مادر شما خوب بشن ولی میگن دمنوش اویشن برا درمان سرفه عالیه

خواهش گلی ممنون فدات.آره منم شنیدم آویشن ،عسل،سیر ،زنجبیل خوبن 

[QUOTE=162417915]خواهش گلی ممنون فدات.آره منم شنیدم آویشن ،عسل،سیر ،زنجبیل خوبن [/QUOTمن ک هروخت خلط گلومو میگیره یهدونه سیرو پوست میگیرم بعد یخورده میجومش بعد نفس عمیق میکشم دوسه بار تا گازش بره تو ریم بعدم میخورمش خیلی بهترمیشم

ببین باید حتما یه دکتر خوب ببینتش اما تو این کرونا اصلا نمیشه اعتماد کرد. من دکتر مامانم آنلاین ویزیت میکنه و مشاوره میده

خیلی دکتر خوبین. دکتر رزیتا جعفری لینکشو میذارم خواستی نوبت بگیر بپرس مدارک و اینا رم میتونی همونجا بفرستی ببینن بگن نظرشونو

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-رزیتا-جعفری

تورو خدا واسه سینوزیت ازین خوددرمانیای روغن بنفشه و اینا نکنین! الکی درمان واقعی رو به تعویق میندازین. من از بچگی مشکل سینوزیت داشتم. خیلیم دکتر رفتم. اما از دکتر رزیتا جعفری نتیجه گرفتم و انگار معجزه شد!