2777
2789
عنوان

بارداری با امپول اچ سی جی

161 بازدید | 6 پست

سلام من تقریبا ۱۳ روز پیش امپول اچ سی جی تزریق کردم امروز دو روز مونده پریم ک بی بی زدم دو خط افتاد کمتر از دو دیقه ب نظرتون اثر امپول اچ سیجیه یا حامله م ؟

شنیدم اثر امپول دوهفته بعد میره یکی دوروز دیگه دوباره تست بزن انشالله بارداری😍

مرسی خدا کنه ماه قبل ای یو ای شدم ۱۰ روز بعد از تزریق امپول بی بی زدم منفی بود ولی خب روز ۱۴ ک رفتم از گفت مشکوک ب بارداریت بعدشم باز منفی شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی خدا کنه ماه قبل ای یو ای شدم ۱۰ روز بعد از تزریق امپول بی بی زدم منفی بود ولی خب روز ۱۴ ک رفتم ...

ای یو ای بخاد منفی شه دقیق موعدت پری میشی

من دوبار انجام دادم منفی بود..

اگه باردار بودی توروخدا از ته دلت واسه منم دعا کن اینبار ک ای وی اف میکنم مثبت شم😔

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
ای یو ای بخاد منفی شه دقیق موعدت پری میشی من دوبار انجام دادم منفی بود.. اگه باردار بودی توروخدا ا ...

من دو روز بعد موعدم پریود شدم  خیلی ناراحت شدم انشالله ک میگیره برات و بزودی مامان میشی توهم برا من دعا کن

من دو روز بعد موعدم پریود شدم  خیلی ناراحت شدم انشالله ک میگیره برات و بزودی مامان میشی توهم بر ...

انشالله.. چشم حتما

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤