2777
2789
عنوان

کسی هست تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان قبول شده باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3746 بازدید | 28 پست
خیییلی خوبه ک دیگ فرهنگیان میخای چبکا

خودم عاشق معلمی هستم     از بچگی با این شوق بزرگ شدم       

از طرفی مزایای معلمی خیلی بهتره تا هوشبری      حین درس سابقه و بیمه برات رد میشه   وقت ازادت     تابستونتو داری   

از اون ور حقوقشون داره خیلی خوب میشه 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
خودم عاشق معلمی هستم     از بچگی با این شوق بزرگ شدم        از طرفی م ...

عاشق معلمی هستی و رفتی تجربی؟ 

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق معلمی هستی و رفتی تجربی؟ 

اره      نمیدونستم که پذیرش ها چطوره        

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
اره      نمیدونستم که پذیرش ها چطوره        

چ جالب

اخه هرکی میره تجربی ب عشق پزشک شدن میره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چ جالب اخه هرکی میره تجربی ب عشق پزشک شدن میره

نه واقعا من عاشق معلمی بودم     کاش یکی به من میگفت   با این رشته    قبولی بهش شدت سخته       بین شش تا شهرستان فقط سه دبیر شیمی میخواستن  

کاش ریاضی خونده بودم     دبیری ریاضی رو خیلی دوست دارم 

نه واقعا من عاشق معلمی بودم     کاش یکی به من میگفت   با این رشته    قبولی ...

اتفاقا شانس معلمی از رشته تجربی ببشتره

رشته انسانی ک رقابت وحشتنااااااکه. و اکثراااا رتبه های زیر ۱۰۰۰ پذیرش میشن

رشته ریاصی هم نسب ب تجربی کمتر دبیر میخاد

اتفاقا شانس معلمی از رشته تجربی ببشتره رشته انسانی ک رقابت وحشتنااااااکه. و اکثراااا رتبه های زیر ۱ ...

من امسال انتخاب رشته کردم   از شش تا شهرستان  کلا 16 نفر قبول میکنن از تجربی   30 نفر ریاضی و 33 نفر انسانی 

این دفترچه امسال بود 

پارسال از همین شش تا شهرتان 25 نفر تجربی 87 نفر انسانی     ریاضی هارو نمیدونم 

دوست خودم امسال با چهار هزار  انسانی قبول شد    یکی دیگه شونم پارسال با نه هزار قبول شد 

همین امسال من ترازم هشت هزار بود پذیرش نشدم    یکی از هم کلاسیان قدیمیم  ترازش 7700 بود یکی دیگه هم 7700 کمتر بود   دبیری قبول شدن 

پذبرش ها وحشتناک امسال کم شدن 

اتفاقا شانس معلمی از رشته تجربی ببشتره رشته انسانی ک رقابت وحشتنااااااکه. و اکثراااا رتبه های زیر ۱ ...

یه چیز دیگه  تجربی ها امسال حدود 900 هزار نفر بودن  انسانی ها 240 هزار نفر و ریاضی ما 144         

همین شش شهرستانی که میگم و شهرما همراهش بوده امسال 12 تا دبیری ریاضی میخواد از خانما 

یه چیز دیگه  تجربی ها امسال حدود 900 هزار نفر بودن  انسانی ها 240 هزار نفر و ریاضی ما 144 ...

۳۴۴هزار عزیزم تعداد انسانی ها

۳۴۴هزار عزیزم تعداد انسانی ها

اره الان نگاه کردم نوشته 314    هزارن    

اره الان نگاه کردم نوشته 314    هزارن    

۳۰۰و خورده ای بودن ک ۴۰هزار نفر نیومدن سرجلسه و شد اینی ک شما میگین

۳۰۰و خورده ای بودن ک ۴۰هزار نفر نیومدن سرجلسه و شد اینی ک شما میگین

500 هزار نفرم ک باشن شانسشون بیشتره چرا    چون اکثر دبیری ها از این رشته است

https://farsnews.ir/my/c/98898

درخواست تکمیل ظرفیت کنکور کارشناسی 1400 بچه ها تو فارس من به این  کمپین رای بدین تکمیل ظرفیت دانشگاه دولتی

هر ساله عده زیادی در دانشگاه‌های دولتی پذیرفته می‌شوند ولی در دانشگاه ثبت‌نام نمی‌کنند.

در حالی که عده‌ای از دانش‌آموزان یا دانشجویان آرزو تحصیل در دانشگاه‌های مذکور را دارند و با اختلاف سر تعداد ناچیزی تست پذیرفته نشدند.

در صورتی که اگر این دانش‌آموزان یا نودانشجویان بتوانند در رشته‌های مورد علاقه خود تحصیل کنند می‌توانند به جای تحصیل در رشته نامحبوب خود یا پشت کنکور ماندن باعث پیشرفت کشور شوند. 

عزیزم  چ سالی بود   و رشته اش چی بود و چی قبول شد ؟

سلام خواهر خوبی؟میدونم این تایپیک مال چهارساله پیشه..من اصلا مصاحبه دعوت حشدم اما برای تکمیل ظرفیت شهرمون پیام اومد که برم ازلاعاتمو کامل کنم چقدر احتمال داره دعوتم کنن به مصاحبه؟؟