2777
2789

بابا چ مسخره بازیه برا پربازدید کردن تاپیکاتون دروغ میبافین

کسی ک خیانت دیده یا چنین مشکلات دروغینی ک شما میگید داشته باشه حوصله خودشم نداره چ برسه بیاد اینجا تایپ کنهذ

یکم بزرگ شید 

از فکرتون استفاده کنید 

پیشرفت کنید 

از خاله زنک باری بیاید بیرون

بخدا هرچی بیشتر این داستانای دروغین رو بخونید رو ناخوداگاهتون بیشتر اثر میذاره و سرتون میاد حتی اگ واقعی هم باشه نخونید 

شما رفتاری رو کنید با همسرتون ک فک میکنید بهترین رفتار ه

تو رابطه غرور وارد نکنید 

صمیمیت وارد کنید 

عشق بدید 

کتاب بخونید از مشاور کمک بگیرید 

ن از چنتا خانم ک همشون عقده دارن 

ک سر یکی خالی کنن

میخواین گزارش بزنین مهم نیس برام

چون تو این دنیا هرکی حقیقت رو فهموند به بقیه دهنشو میبندن

یکم به خودتون بیاین

یکم دغدغه هاتون رو مهم کنید 

یکم از افسردگی بیاین بیرون

تکون بخورید 

زندگی کنید 

عشق بدید 

مهربون باشید

دخالت بدون علم نکنید 

به این تاپیکهای دروغ پر و بال ندید

کنجکاو خیانت نباشید 

از حرص نوشتم  نوشتم ک بدونید 

واقعا نادونی شما رو میبینم حرص میخورم ک بجای حرکت و قوی بودن اومدین غر زدن و به فکر بازدیدین 

داستان دوست و اقوام و راست و دروغ میگید 

یکم فکر

#محتاج‌اندکی‌تفکر

احسنت

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا دروغن؟ من افسردگی گرفتم و یجور وسواس

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

وای من انقد شکاک شدم.سابقه وسواس هم دارم.فککن دیونه شدم.ماه اخر بارداریم بود دلم میخاست خودکشی کنم.هربار خونه تنها میشدم از ترس ک کاری نکنم گریه میکردم.الانم وضعم تعریفی نیس...

ندانم گرا....

خب نخونید و نظر ندید که پربازدید هم نشه و اینهمه دروغگو برای جلب توجه زیاد نکنید

،من که کلا نمیخونم چیزی از دست نمیدم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

سر یچیز دیگم وسواس گرفتم قبلا نداشتم

شوهرم محل کارش با خونه مادرش ۵ دیقه راهه با خونه خودمون نیم ساعت

بعضی وقتا نهار میره اونجا انقد اینجا بد گفتن شده وسواسم

خیانت ک بماند چقد با روح و روانم بازی کرده

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

میدونی با پربازدید شدن که چیزی بهشون نمیرسه...

ولی بعضیا خیلی دلشون پره دوست دارن حرف بزنن با یکی میان اینجا دردودل میکنن...

بعضیام دروغ میگن درسته...

ولی کاش کاش اصلاااا تاپیک خیانت زده نشه واقعااا خیلی از خانما الکی الکی مشکوک میشن به همسراشون با دیدن اینجور تاپیکا....شروع میکنن به دادن گیرای الکی

کاش دیگه نزنن

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜