2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهم-صلی-علی-محمد# و آل محمد

وای از اوونجاااا نجاتشششش بدید اگر واقعا دوسش دارید تروخدا تنهاش نزارید اونجا بیاریدش خونه بهش برسید کاش نمیبردینش توروخدا نزارین اونجا باشه یه کپسول نیاز دارید برا اکسیژنش با داروهاش به حرفم گوش کن 😭😭😭😭

لطفا برای من طلب بخشش کنید
وای از اوونجاااا نجاتشششش بدید اگر واقعا دوسش دارید تروخدا تنهاش نزارید اونجا بیاریدش خونه بهش برسید ...

خاستیم انتقالش بدیم جایی میگن هیچ جای خصوصی  پذیرش نداره

بچه ها مستاصل شدیم دیگه

به دوستاتون که دل پاکی دارن و نفس شون حقه بگید یه دعا کنن

بابام ازدواج هیچکدوم مون رو ندیده

مستاجریم

روزیکه بردیمش بیمارستان از گوشه چشماش اشک سرازیر شد گفت لعنت به این شرایط اقتصادی

😭😭😢

بچه ها مستاصل شدیم دیگه به دوستاتون که دل پاکی دارن و نفس شون حقه بگید یه دعا کنن بابام ازدواج هیچ ...

اینو که گفتی دلم خیلییی شکست انشالله حالش خوب بشه 

من معمولا برای ای موضوعات دعا نمیکنم ولی برای پدر شما دعا میکنم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
اینو که گفتی دلم خیلییی شکست انشالله حالش خوب بشه  من معمولا برای ای موضوعات دعا نمیکنم ولی بر ...

فدای دل پاکتون

بعد از دعای بچه ها و بعد از تاپیک،، بخدا یکم‌اکسیژن خونش اومد بالاتر الان یکم بهتره ❤