2777
2789
عنوان

ناهار چی خوردین یا دارین؟

563 بازدید | 86 پست

خودمو بگم که همسرم سرکاره و ناهارو اونجا میخوره

منم بعد مدتهااااا ساعت نه و نیم بیدار شدم

یه صبحانه ی کامل و زیاااد خوردم

یخچال و حسسسابی از بالا تا پایین کامل تمیز کردم

کلی وقتمو گرفت 

اما هنوز سیرم یدونه الان نارنگی خوردم🙁

شما چییی چیکارا کردین؟!

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسفناج  

آرمیتا هسدم😒✋💜  شهریوری هستم💗💫💕🌹مهربوونم اما نه با هرکسی💛💚💜خیلی شادم خیلی خوشحال😍💄🌼معتقدم هیچ کس و هیچ چیزی نمیتونه حال خوبه من و خراب کنه😊😊😊به نظر دیگران مثل یه نظرسنجی نگاه میکنم😻😻😻          اسمم آرمیتاا است😘دهه هشتادی هستم😉خیلی راضی ام😆😅پیشنهادم به تو اینه که به نظر های منفی دیگران هیچ واکنشی نشون نده اصلا برات مهم نباشه..💕💫نذار کسی حال خوبه تو خراب کنه..😊❤تو بهتررینی🙏💗😘..اینو فراااموش نکن..🌼🌼🌼تازه من عاااشق دوستم حدیثم😘❤و بیشتر از اون😂عسل😍😍😍و عاااشق شیری هستم که عاشق جوجشه🐣🐤    وایسید لدفن بذارید بین این همه حرف ادبی یه چیزی هم بگم😆سوپ غذا نیست😐😐😐😐😐😐😐💔         باور کنید..😣      من یه انسان نادرم چوون از بستنی متنفرررم😥😖 و همچنین سوپ،آبگوشت،تخم مرغ،کله پاچه،قرمه سبزی،انواع گوشت ها هرچی که باشه😂از شیرینی ها دیگه به شددددت😣😣😣🚫بقیه رم یادم رفته🤔😍                       کلا وقتی ما میریم مهمونی صابخونه به من میگه آرمیتا چرا گوشت نمیخوری؟؟🤔بابام فووری میگه از بچگی لب به گوشت نزده😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑یعنی الان هنه فکر میکنم میدونن چقدر تخس و بد غذام😂😂😂😂😂🚫💔     راستی دیگه خیلی خودمونی شد😅💫💕                     اینو یادتون باشه..        ۹۹/۹/۱۰       میبینمتون😑😑😑😂😂😂😂😂😂💔💫

هنوز هیچی نپختم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

هیچی

ساعت دوازده و نیم بیدار شدم هیچی نخوردم مثل جلبک نشستم رو کاناپه

شوهرمم سر کاره سر کار نهار میخورخ

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته