2777
2789
عنوان

اگ ی نفر خیلی ب خودکشی فکر کنه...

616 بازدید | 28 پست

اگ یکی خیلی ب خودکشی و راه های اون فکر کن دنبال وسیله و ابزار خودکشی باشه چیکار باید بکنه ؟

ینی چیکار میشه براش کرد ؟ خیلی دنبال وسیله هست برای مردن از قرص گرفته تا طناب یا تیغ

کل امیدش قطع شده از عالم و ادم بریده و خیلی قصدش جدیه ! همش ب دور و برش نگاه میکنه ببینه چی پیدا میکنه برا کشتن خودش یا چیکار کنه مرگش طبیعی جلوه کنه 

چیکار کنه این فرد ک ب زندگی برگرده ؟؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

فقط باید رابطشو باخدا محکم کنه 

تمام

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببرینش پیش روانشناس... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

باید با روانپزشک حرف بزنه دارو بش بده

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
کلا ناامیده از همه چی میگ خدا هم دیگ منو فراموش کرده

نماز بخونه

قرآن

توکل کنه

مسجد بره

دعا بخونه

راه دیگه ای نداره

البته مشاور وروانشناسم خوبه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

باید بدونه همه ادما سختی کشیدن و خیلی از افراد موفق زمانی زندگیشون تو تاریکی مطلق بوده ولی الان وضعشون خیلی عالیه و از زندگی راضین 

ازطرف دیگ با خودکشی اون دنیا رو از دست میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

باید بره روانشناس

اگه مشکل خیلی عمیق باشه ارجاع میده به روانپزشک تا دارو بده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

روانشناس خوب سراغ داری با هزینه خوب؟؟

عزیزم من روانشناسای خوب تهرانو نمیشناسم... چون من ارومیه هستم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

باید بدونه همه ادما سختی کشیدن و خیلی از افراد موفق زمانی زندگیشون تو تاریکی مطلق بوده ولی الان وضعش ...

خداییی ...ادم موفقی بوده ک توی تاریکی مطلق بوده باشه و ب مرز خودکشی رسیده باشه؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️