2777
2789
عنوان

اینا میتونن علائم بارداری باشن؟

67 بازدید | 15 پست

تنبلی تخمدان دارم.این ماه لتروزول خوردم و انپول اچ ام جی زدم.روز ۱۳ ک رفتم سونو ۴ تا فولی داشتم به سایزهای۱۰.۱۲.۱۶.۲۰،،روز ۱۴ ۲ تا انمول زدم و بعدش اقدام کردم،امروز ۱۸ ام سیکلمه.از دیروز بی حد کسل شدم و حالت تهوع دارم.هر چی میخورم کلاب به روتون میخوام بالا بیارمش،زیر دلم.توی لگنم هم تیر میکشه.اینا خوبن یا بد؟

میتونه نشونه باردار شدن باشه؟

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 

تا تست نزدی دلتو به علایم خوش نکن

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت تهوع بعد از ۶هفته میادوقتی قلب تشکیل میشه.بی بی چک بزن خودتو راحت کن.انشالله مثبته

اخه ۱۰ روز مونده تا موعدم.اونقدی دلم میخواد مثبت باشه ک دلمو الان به علائم خوش کردم😢

.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم 
بله میتونه   ولی انقدر زود که حالت تهوع نمیگیری    

نمیدونم.خودمم تعجب کردم.ولی واقعا حالم عجیبه🥴🥴

نمیدونم.خودمم تعجب کردم.ولی واقعا حالم عجیبه🥴🥴

منم وقتی باردار بودم ونمیدونستم همه ی علائمی که گفتیو داشتم بجز تهوع،انشاالله که بارداری و خدا یه نی نی ناز میذاره تو بغلت  

منم وقتی باردار بودم ونمیدونستم همه ی علائمی که گفتیو داشتم بجز تهوع،انشاالله که بارداری و خدا یه نی ...

انشاالله،۲ ساله ک منتظرم❤😘