من کاکائو نخوردم من موز خوردم و توت فرهنگی....توت فرهنگی رو دوس نداشتم طعم موزش بهتر بود یه بسته خریده بودم۲۰هزار تومان.حرف نداره راستی من یه شربت هم باهاش میخوردم البته شربت و بعد از صبحانه میخوردم.
.....................عزیزم صبح ها باید زود تر بیدار شی.که بتونی کامل غذاتو بخوری من ساعت ۷بیدار مبشدم😓هر روز باید دوتا نون و کامل بخوری.حالا بربری شد یکی....لواش شد دوتا...من لواش میخوردم یه سینی میزاشتم دوتا نون و هم میزاشتم روش..اگه تو نون پنیر میزاشتم حتما باید به مقدار بیشتر از پنیر گردو میزاشتم...اگه مربا میریختم حتما باید کره توش میریختم...عسل هم با کره....خلاصه وقتی ریختی توش نونو میپیچی و با چاقو خورد خوردش میکنی و راحت دونه دونه میخوری سعی کن چایی خیلی نخوری اگه عادتی همون یدونه اشکال نداره...صبحونه حالا هرچی داری اگه یه روز چیزی تو خونه نیس سه تا تخم مرغ با دوتا نون لواش...من نون لواشارو رو هم میزاشتم که زودتر بخورم و تموم شه چون عق میزدم خیلی ولی تحمل میکردم...بعد صبحونه یه شربت بود میخوردم. اسمشو نمیدونم ولی اون فک میکنم۴۰ تومن یا۶۰تومن قیمتش بود..حالا تو برو بگو شربت اشتها اور میخایی که اشتها توقشنگ وا کنه با اون پودر
بعد شربت ساعت۱۰اون پودر با شیر و عسل و میخوردم وایی چه روزای سختی بود
بعدش بین صبحونه تا ناهار باید دهنت کار کنه...مثلا کشمش گردو بخوری...دوتا میوه بخوری بین صبحونه و ناهار یا یک لیوان اب میوه.دوتا قاشق خالی هم روغن زیتون که من ۴تا میخوردم
خب ناهارتم حداقل ۸کفگیر بزرگ برنج با خورشت کامل مثلا گوشت دو تیکع بزرگ...یا مرغ دوتیکه بزرگ در کنارش سیب زمینی سرخ کرده که عالی میشه...حالا ماکارونی دو بشقاب بزرگ....ببخشیدا من مثل وحشیا میخوردم که تموم شه و راحت شم😂خلاصه اگه یه روز قرمع سبزی...اش....ترش تره و ایت چیزا داری حتما باید یه تخم مرغ سرخ کرده با غذاهای سبزی دار بخوری
یا سه تیکه ماهی با برنج
خلاصه هرخورشی کع داری با ۸کفکیر بزرگ برنج
اگه خورشت سبزی دار بود و گوشتی نبود حتما باید اون تخم مرغ و سرخ کنی.
بین ناهار تا شام باید دو وعده بازم میوه بخوری
بعد میوه سه تا سیب زمینی پخته سه تا سفیدی تخم مرغ..که من دوتا تخم مرغ کامل میخوردم که زرده ها حیف نشن.
شامم کوبیده با دوغ
سیب زمینی پخته چهار تا....دوتا تخم مرغ
مرغ با برنج.
ماکارونی با دوغ دو بشقاب
سیب زمینی سرخ شده سه بشقاب
حالا انواع خورشت ها با برنج
سه تیکه ماهی با برنج
بعد از شام یک لیوان شیر با لیوان بزرگ توش عسل بریز
حالا اگه یه روز عسل و شیر نداشتی دوتا موز
اگه موز نداشتی دوتا مشت گردو
من بیشتر وقتا شیر و موز میخوردم
عزیزم اون پودر به تنهایی هیچ تاثیری نداره چون شوهر خودم فقط اون پودر و میخورد با غذای عادی....زیاد چاق نشد اخرش یک کیلو که خیلی نامحسوس بود
باید پرخوری کنی
از۶۰ رسیده بودم۸۵خیلی خوشگل بودم خیلی خیلی
فقط باید بتونی و اراده کنی من که دیگه چشمم اب نمیخوره خیلی سختم بود