2777
2789
عنوان

چجوووری چاقتر بشم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27364 بازدید | 30 پست
من کاکائو نخوردم من موز خوردم و توت فرهنگی....توت فرهنگی رو دوس نداشتم طعم موزش بهتر بود یه بسته خری ...

واااای دختر چطور اینارو میخوردی؟ 

😐من میترکم نمیتونم اصلا

و من دختر شدم که تورا آرزو کنم...😌🌸
واااای دختر چطور اینارو میخوردی؟  😐من میترکم نمیتونم اصلا

گلم من خیلی دلم میخاس چاق شم به ارزوم رسیدم ولی مردم دیگه بازم دلم میخاد چاق شم نمیتونم توانایی ندارم...حالا امروز میرم دوباره اون پودر رو میخرم با یه روغن زیتون...روغن زیتون و که خال خالی باید خورد...خیلی سخته من اون پودرو میخرم با غذای عادی بلکه چاق شدم😢😢😢

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من خیلی دلم میخاس چاق شم به ارزوم رسیدم ولی مردم دیگه بازم دلم میخاد چاق شم نمیتونم توانایی ندار ...

روغن زیتون چه تاثیری داره؟ 

الان چند کیلویی مگه؟ 

روغن زیتون چه تاثیری داره؟  الان چند کیلویی مگه؟

الان۶۰ مثل اول قدمم۱۶۳...خودم دلم میخاد تپلی باشم اخه بهم میار د نمیدونم چه تاثیری داره دکترم پیشنهاد دادع بود پارسال.البته تو سه ماه یا چهار ماه قشنگ چاق میشی...فقط اولش اذیت کنندس

الان۶۰ مثل اول قدمم۱۶۳...خودم دلم میخاد تپلی باشم اخه بهم میار د نمیدونم چه تاثیری داره دکترم پیشنها ...

بنظر من که وزنت نسبت به قدت خیلی خوبه من 58کیلوم میخام 60بشم توام هی چاق و لاغر بشی پوستت شل میشه الان عالیی

من کاکائو نخوردم من موز خوردم و توت فرهنگی....توت فرهنگی رو دوس نداشتم طعم موزش بهتر بود یه بسته خری ...

واای این چیزا رو گفتی باور کن حالم بهم خورد 😂 واقعا من نصف این حجم غذا رو بخورم همشو بالا میارم و دو روز رو دلم میمونن باز خوبه تونستی دوام بیاری من که عمرا بتونم این همه چی بخورم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
واای این چیزا رو گفتی باور کن حالم بهم خورد 😂 واقعا من نصف این حجم غذا رو بخورم همشو بالا میارم و د ...

😂من فقط یسره عقققق میزدم😂

واای این چیزا رو گفتی باور کن حالم بهم خورد 😂 واقعا من نصف این حجم غذا رو بخورم همشو بالا میارم و د ...

این غذاهایی که نام بردم همش تو یه روز نیستا...هر غذایی که شد با ۸کفگیر بزرگ حالا براتون سخته میتونین از کمش شروع کنین 

این غذاهایی که نام بردم همش تو یه روز نیستا...هر غذایی که شد با ۸کفگیر بزرگ حالا براتون سخته میتونین ...

من یکی و نصفی نهااایتش ۲ کفگیر بخورم ولش کن مگه باربی چشه همه دلشون میخواد جای من باشن😅

من یکی و نصفی نهااایتش ۲ کفگیر بخورم ولش کن مگه باربی چشه همه دلشون میخواد جای من باشن😅

خخخخ اره چاقا میخان لاغر باشن لاغرا چاق

چاق شدنم خیلی سخته واقعا من تجربشو داشتم دیگه.

چن کیلویی قدت چنده؟

خخخخ اره چاقا میخان لاغر باشن لاغرا چاق چاق شدنم خیلی سخته واقعا من تجربشو داشتم دیگه. چن کیلویی ق ...

ببخش من دیر جواب میدم زیاد سایت نمیام من خیلی لاغرم 

قدم ۱۶۰ وزنم ۴۰

ببخش من دیر جواب میدم زیاد سایت نمیام من خیلی لاغرم  قدم ۱۶۰ وزنم ۴۰

وایی عزیزدلم یکم چاق کن واقعا.اولش سخته ولی برات عادت میشه تو از کمش شروع کن مثلا صبح یه نون لواش کامل با اون چیزایی که گفتم ناهارم ۴کفگیر اگه نمیتونی واقعا۳کفگیر.یه ماه اولش سخته ولی سر ۴ماه قشنگ تپل میشی

وایی عزیزدلم یکم چاق کن واقعا.اولش سخته ولی برات عادت میشه تو از کمش شروع کن مثلا صبح یه نون لواش کا ...

یعنی عمرا بتونم تو یه وعده اینقدر بخورم البته بیشترشم بر میگرده به تنبلیم که حوصله زیاد سر سفره نشستنو ندارم و غذامو زود میخورم و پا میشم یبار یه اشتها اور خوردم اون خوب بود همش گشنت میکرد و میخواستی یچیزی بخوری حجم غذام بیشتر شده بود و ۵۰ کیلو شدم خیلی ناز شده بودم خودم عاشق خودم شده بودم😅😂 ولی وقتی دوره ش تموم شد دوباره برگشت وزنم و بدنمم ترک خورد الان دیگه اگه بخوامم چاق بشم کم کم باید باشه که بدنم ترک نخوره 

یعنی عمرا بتونم تو یه وعده اینقدر بخورن البته بیشترشم بر میگرده به تنبلیم که حوصله زیاد سر سفره نشست ...

کجای بدنت ترک داره عزیزم خیلی لاغری فکری بکن ترک بهتره تا لاغری

کجای بدنت ترک داره عزیزم خیلی لاغری فکری بکن ترک بهتره تا لاغری

رونام و باسن_م ترک خورد🙈 من چاق شدنی اول شکمم میاد بالا بعدش از پایین تنه پهن میشه بعدشم پهلوهام حالا ازهمون دوره قبل رونام جای ترکش مونده اول که مهم سلامتیه ولی چیکار کنم ژنتیکم اینجوریه چاق نمیشم مگر با افزایش سن