2777
2789

سلام   دوستان من یک هفته یا ده روز قبل پریود خیلی سینه هام درد میکنند..هر چ به اون روز نزدیکتر میشم دردشون بیشتر میشه..خیلی دکتر رفتن نهایتش ویتامین ای میدن  ، هر چ میخورم فایده نداره..سینه هام کیست داره میگن نیازی به دارو نیست..خیلی عصبی میشم از شدت درد. روزهای آخر دیگه گریه میکنم از درد..،خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید بهم بگید تو طب سنتی، دارو گیاهی ، هر چی  ..

الله صمد🌹🌹🌹 یا ارحم الراحمین🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم منم مثل تو بودم اما دکتر نرفتم که ببینم کیسته یا وه ۱۰ روز قبل پری درد داشتم تا پری .خودم تو خون ...

گلم رازیانه فقط درصورتی خوبه ک دکتر طب داده باشه سرخود ممکنه هورموناتو به کلی نابود کنه😕

من اینجور بودم اشکم درمیومد تا لباس میپوشیدم آز دادم گفتن هورمونات بهم ریختس و پرولاکتینت بالاس(هورم ...

چه دارویی میدن خواهرم هم پرولاکتین بالاس از ترس کرونا نرفته دیگه دکتر

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
گلم منم مثل تو بودم اما دکتر نرفتم که ببینم کیسته یا وه ۱۰ روز قبل پری درد داشتم تا پری .خودم تو خون ...

ممنون گلم   فقط من چون خونریزی پریودم زیاده  نمیشه رازیانه بخورم  ممنون    خیلی اذیت میشم

چه دارویی میدن خواهرم هم پرولاکتین بالاس از ترس کرونا نرفته دیگه دکتر

سرخود نمیشه مصرف کرد بیشتریاشون امپوله چون با داروهای دیگس دقیق نمیدونم

اما دوستم میگه کابرگولین میخورده

🤔 وقتی خونریزیتم زیاده شاید ی جای کارت میلنگه

کای سونو و ام ار ای و ازمایش میدم..،نه کیست رحم دارم ..نه هیچی    

با اون مشکل میسازم ولی درد سینه خیلی اذیتم میکنه  از صبح که پا شدم گریه کردم از درد    

سرخود نمیشه مصرف کرد بیشتریاشون امپوله چون با داروهای دیگس دقیق نمیدونم اما دوستم میگه کابرگولین می ...

ممنونم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.