💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲ وزن هدف اول ۷۵⛹️♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو 8 هفتگی سه روز لکه بینی داشتم و دلیلشم تحرک زیاد دو روز قبلش بود خوب شد البته س روزی کامل استراحت کردم تو تخت توهم شاید تحرکت زیاد بوده. البته من دردی نداشتم
من دوروزه ازپری میگذره نشدم دیروز بیبی زدم منفی بود لامصب چرا نمیشم بچها ترشح دارم و واژنمم همش خیسه
عزیزم علائم منم ترشح کشسان مشابه دوره تخمک گذاری بود.بعد ۱۰ روز آزمایشم مثبت شد و با وجود ازمایش مثبت بی بی منفی بود.
متاسفانه سقط شد.انشالله شنا هم باردار باشی و بمونه برات
💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜دلیارم...عضو جدید چالش بامداد خمار📋. قد ۱۶۶📏وزن اولیه ۸۲ وزن هدف اول ۷۵⛹️♀️وزن هدف دوم ۷۰🏊♀️وزن هدف سوم ۶۵🧘♀️ انگیزه و کمک میخوام میخوام از همه بامدادیا برای کاهش وزن💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜