2777
2789

همون رنگی میشن که اونجا هست رنگش؟

برای مویی که دکلره نشده

مثلا من از رنگ شماره ۴ سری n خوشم اومده باید همون ۴ رو انتخاب کنم یا ی شماره دیگشو؟

پشت هر کاربری یک انسان است.🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید دکلره کنی تا اون رنگی شه

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
خب مثلا من رنگ ۴ رو خوشم اومده باید چند شماره بالاتر بگیرم

ربطی به شماره بالا و پایین نداره

رو موی طبیعی بدون دکلره فقط یه رنگ قهوه ای خیلی سوخته بهت میده

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

نه عزیزم. اون رنگها زمین تا آسمون فرق داره و روی هر موی سری یه رنگ درمیاد میدونی چرا؟ چون درصد پیگمنتهای قرمز و زرد و آبی توی موی هر کس با موی شخص دیگه متفاوته. این رنگها فقط روی موی دکلره اون هم در پایه های بالا این رنگی میشن. اگه موهات مشکیه رنگ موی n4 به جای قهوه ای تیره به شما قهوه ای قرمز میده. هر چه موهات روشنتر باشه قرمزیش کمتر میشه اگه موهات خیلی مشکی باشه و بسته به مارک رنگ موت ممکنه اصلا تغییری توی موهات نبینی و فقط از اثر اکسیدان کمی وش قرمزی بزنه

خب من کدومشو انتخاب کنم؟

نمیدونم.....من کلا مو رنگ نمیکنم ....فقط چند تا دونه سفیدی دارم که ۴ دودی میذارم.....طبیعی و قشنگ.میشه هیچ کس هم نمیفهمه رنگ کردم......

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
نه عزیزم. اون رنگها زمین تا آسمون فرق داره و روی هر موی سری یه رنگ درمیاد میدونی چرا؟ چون درصد پیگمن ...

عزیزم 

من ریشه موهام در اومده که فوق العاده مشکیه موهام

بقیه موهام قهوه ای تیرست شکلاتی ۵ گزاشته بودم

حالا میخام ریشه ها مو رنگ کنم که مثل بقیه موهام بشه

اگه شکلاتی ۵ رو بزارم اصلا موهام رنگ نمیگیره و خیلی خیلی تیره میشه انگار رنگ نکردم

پس برای ریشه موهام چیکار کنم ؟؟

قبلا موهام قهوه ای روشن بود که تونستم شکلاتی تیره بزارم

پشت هر کاربری یک انسان است.🌱