پونه_کنکوری مدیر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 عنوان ما مجردا باز دنبال نیمه گمشدمون نمیگردیم دیگه ولی😏 | مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 116 پست ماشالااا متاهلامون همچنان دنبال نیمه گمشدشونن 😏نیمه گمشدتو پیداکردی ستونم 😏 جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜 دیروز | 16:49 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gollllaftabb عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 1489 خاک بر سر متاهلی مثل من ک هنوز دنبال نیمه گمشدشه😔👌خاک واقعا.....بکجا رویم شتابان💔😔. به خانه برمیگردم💓
zzahraa7575 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 32569 ازم ناراحت نشو ولی ایشالا خدا تقاص اینکه داره بهت خیانت میکنه رو ازش بگیره روزانه خودم میگم خدا قطع نخاعش کنه خدا از رو زمین بردارش ولی عزیزم واقعیت اینه ظالم همیشه سالم 💔😔
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 اینجا طرف اومده میگه دوست پسر دارم شوهر و بچه هم دارم چون من بهش فحش داده بودم بهم حمله کرده بودن که ... ن مجبور نیست غلط کرده مجبوره غلط کرده به بچش ب شوهرش خیانت میکنه ببخشید معذرت میخوام همچین کسی هرزس هرزه جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜
arames20 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 6331 قضاوت تو سرشون بخورهخیانت توجیه ندارهماهم قاضی یا خدا نیستیمب خیانتکارا تا دلتون میخاد فحش بدیدو قضا ... من هر سری اینجا فحش دادم بهم حمله کردن که سرت میاد قضاوت کردی البته اینایی میگن قضاوت نکن که خودشون خیانت کار هستن لایک نکنید 🙏
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 روزانه خودم میگم خدا قطع نخاعش کنه خدا از رو زمین بردارش ولی عزیزم واقعیت اینه ظالم همیشه سالم 💔😔 نه نه قطع نخاع شه باز تو باید جورشو بکشی ایشالا با زجر بمیره که زحمتی واسه تو نداشته باشه جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 خاک بر سر متاهلی مثل من ک هنوز دنبال نیمه گمشدشه😔👌خاک واقعا.....بکجا رویم شتابان💔😔. هااا نفهمیدم؟؟ جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜
دخترـخووووب عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 3091 انقد این چیزا رو عادی جلوه ندیدهیچم عادی و عمومی نیست چهارتا لجن دیدی دلیل نمیشه همه رو جمع ببندی یا سیاهنمایی کنیحسود هم نباش. این همه بد جلوه دادن متاهل ها از حسودی میتونه باشه فقط تو هم انتظاراتتو کم کن با سختی و نداری بساز، متاهل بشو
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 مبارکهههههه عزیزممم ممنون😂😂✌🏽 جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜
ماهرح عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 8315 من هر سری اینجا فحش دادم بهم حمله کردن که سرت میاد قضاوت کردی البته اینایی میگن قضاوت نکن که خودشون ... بیخود کردنیه مشت بچه فاز روشنفکری گرفتن عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 انقد این چیزا رو عادی جلوه ندیدهیچم عادی و عمومی نیست چهارتا لجن دیدی دلیل نمیشه همه رو جمع ببندی یا ... با خودت اشتی کن دارم میگم خیانتتتت بحث خیانته خیانتتتتتتتت متوجهی اینکه یکی مثل تو دوس داری ب شوهرت خیانت کنی یا شوهرت بهت خیانت کنه حسودی دارههه ؟؟ جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 بیخود کردنیه مشت بچه فاز روشنفکری گرفتن ای ای دقیقااااا وای گل گفتی جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 قضاوت تو سرشون بخورهخیانت توجیه ندارهماهم قاضی یا خدا نیستیمب خیانتکارا تا دلتون میخاد فحش بدیدو قضا ... ماچچچ بهت 😂✌🏽 جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜
دخترـخووووب عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 3091 قضاوت تو سرشون بخورهخیانت توجیه ندارهماهم قاضی یا خدا نیستیمب خیانتکارا تا دلتون میخاد فحش بدیدو قضا ... بی حجابی یکی از دلایل اصلی رواج خیانته اگر زن ها یه کم رعایت میکردن، حیا داشتن،نه مردها انقد زود هوایی میشدن نه زن ها انقد خاطرخواه وسوسه شون میکرد
پونه_کنکوری مدیر استارتر عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 1152 من دعوت کن عروسیت چشم سیسی حتما😎💃🏽💃🏽💃🏽 جیغغغغ من دیگه کنکوری نیستم بوخودا🥺ایشالا ازادی همه کنکوریا 😜😜