2777
2789
عنوان

دوستان هممممه بیایید💚💚💚💚💚

70 بازدید | 3 پست

به نام حضرت معشـوق😍

سلام بر منتظران منجی توفیق یافتیم این بار یه چله خیلییییی کاربردی به نام چله #شوق_نماز رو داشته باشیم ان شاالله 💝

☀️بشتابید بشتابید 😋📣

♻️آیا احساس می‌کنی مشکلاتت خیلی زیاد و طاقت فرسا شده؟☹️🤔

⭕️خدایا مگه من چکار کردم که این‌قدر باید بدبختی بکشم؟!😭

✔️هر موقع توی 

زندگیت نقصی دیدی، 

"نقص مادی و معنوی"

"نقص روحی و جسمی"،

به عنوان اولین اقدام، 

←👈🔷نمــــازت🔷→ رو بررسی کن🤔

⚠️شاید توی نماز کم می‌گذاری💯

🔔به زودی آغاز دوره👈 #شوق_نماز 🏁

هر کس میخواد باما همراه باشه دوستاش رو تگ کنه و این تاپیک رو ذخیره کنه تا ان شاءالله به مدت ۴۰روز چله شوق نماز رو باهم پیش ببریم و نمازهامون اول وقت و درست بشه و زندگیمون برکت داشته باشه...

یاعلی.....

💡چرا اینقدر نماز را تكرار میکنیم؟🤔

🌸همونطور ک گفتیم نماز پیچ تنظیم ما تو صراط مستقیمه🛣⚙️

🔦راز تکرارش تو همینه شما فرض کن تو یه برهوتی گیر افتادی بهت یه قطب نما دادن گفتن سمت شمال بری میرسی به یه ابادی 😁🤔

اگه هرچندوقت یه دفعه به قطب نما نگاه نکنی ک ببینی ایا داری مسیر رو درست میری یا نه قطعا گم میشی ❗️

پس لازمه هرچندوقت یه دفعه مسیر رو یه چک بکنی و ببینی درست اومدی یا نه 📌

تکرار نماز هم همینطوره نماز صبح رو خوندیم تا ظهر نشده یه گناهی ازمون سر زد😓 که یعنی پامونو از مسیر کج گذاشتیم از صراط داریم خارج میشیم😢 موقع نماز میشه یاد خدا میکنیم 😍 میگیم عه خدایا چه اشتباهی کردم ببخش رفتم خاکی یعنی مسیر رو با قطب نمای نماز تنظیم میکنیم سمت خدا 🙏💝

خدایی اگه نماز نبود روزانه چقد احتمال داشت که اصلا یادی از خدا کنیم؟⁉️😅🤔

بعدشم هر تکراری رو نمیشه گفت یه کار الکیه، تكراری ترین کار آدم تو زندگیش غذا خوردنه 🍲

هیچ انسان عاقلی غذا خوردن رو کار زائدی نمیدونه بلكه میگه برای حفظ سلامتی و زنده موندن لازم و واجبه ✅🙃

حالا نماز هم ورزش و تغذیه ی روحمونه 😉كه برای پرورش روح و سوزوندن مواد زائد و رذائل اخلاقی لازم و واجبه همین :) 😇

#شبهات_نماز

دوره #شوق_نماز

🎀✨🎀✨🎀✨🎀

سلام سروران گرامی🌹

دوستانی که در دوره #شوق_نماز شرکت کردند فعلا در ابتدا تاکید روی نماز اول وقت نیست تاکید روی اینه که بیاییم با هم سعی کنیم همه نمازهامون رو بخونیم و نماز قضا نداشته باشیم👍

پس تو مرحله اول عهدی ک بستید حواستون به نماز هامون باشه که قضا نشن❗️

البته اگه دوستانی هستن که هیچوقت نمازهاشون قضا نمیشه میتونن عهدشون رو با خدا برای نماز اول وقت در دوره ببندن 👍

همراهان عزیز 😍

این چلمون نیازی به ثبت نام نیس وحاظری هم نمیخواد 

فقط اگه یه کوچلو تونمازتون تاثیر داشت وباحصور قلب شد اعلام کنید تا تشویق بشیم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه با پا اومدم😑

کاربر اقام🌺🌺🙏🤷‍♂️🙋‍♂️خداروزی ک دنیا رو نهاده به هرکس هرچه لایق بوده داده...... لطفا اگه میخوای بحث کنی ریپلای نکن 🙏😊شازده کوچولو گفت:بعضی کارا بعضی حرفابدجور دل آدمو آشوب میکنهگل گفت مث چی؟شازده کوچولو گفت:مث وقتی که میدونیدلم برات بی قرارهو کاری نمیکنی.......