2789

دروغ گفتم بچه ها گفتم بیاید باهم باشیم 😅😁

خب خدایی منی ک تحصیلات دارم عالیه نیست ولی ماما ام 

منی ک خونواده خوب دارم 

منی ک ظاهر و چهره م خوبه 

منی وضع مالیمون خوبه 

خدایا الان چرا خواستگارام یا مغز معیوب ن یا خونوادشون مشکل روحی روانی دارن 

یا بیکارن 

یا خوشگل ن ولی قصدشون ازدواج نیست 

یا ی کسایی سر راهم قرار میدی ک همه چی دارن قیافه ام تارن 

خونواده ام دارن ولی خودت ازم میگیری 

نمونه ش همین آخرین خواستگار و بهترین خواستگارم ک قبل عید بود کرونا گرفت فوت شد 

خب خدایا تو واس بقیه خدایی واس من چی پس؟

من چیکارم باید این همه درد تحمل کنم واقعا کشش ندارم 

اصن خیلی ناراحتم 

بلدین حرفای خوب بهم بزنین 😭😭😭😭

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

۲۲سالمه میدونم کم اما واقعا تو وضعیت خوبی نیستم 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

اون ساطور من کو

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امروز بابام تو ماشین بود به آهنگ از تتلو گذاشتم من فقط اولش و گوش دادم یهو شروع کرد فوش دادن هرچی خو ...

😂😂

زن ها عجیب ترین موجودات هستن....اصلا همین ک سخت ترین کارها خونه داری و بچه داری رو انجام میدن و بابتش نه حقوق میگیرن و نه حتی تشکر میشنون و هر روز تکرارش میکنن خیلی عجیبه...اینک میتونن در عین حال هم بیرون کار کنن هم خونه، هم بچه داری کنن پر..یو..د  بشن درد بکشن گوش شنوای تمام اعضای خانواده باشن و باز محبت کنن.خیلی عجیبه  درحالی ک قلبشون هزار تیک شده باز بلند شن موهاشونو شونه کنن و با دهن باز ریمل بزنن و بخندن.در ظاهر موجودات نرم و نازکی هستن اما اگ بخان به چیزی برسن بزرگترین و سیاه ترین هیولا هارو قورت میدن.اینک تا سر حد مرگ تو رابطه ای که یه جاش میلنگه سکوت کنند.اگه بخان تابلو ترین دروغ هارو هم باور میکنن و اگه نخان خود خدا هم با سند و مدرک بیاد پایین باور نمیکنن .اینک هزار بار می‌بخشنت اینک با نصف چیزهایی که وانمود میکنن راضی ان اصلا راضی نیستن .وخدا با خلقت زن ها حجت رو تو آفرینش برای هممون تموم کرد
خب بذار سوال بپرسم علتش چیه من از این ماه میخواستم اقدام کنم ولی پریودم عقب افتاده...آزمایش دادم بتا ...

هزاران علت کیست بهم ریختگی هورمون ها 

و خیلی چیزای دیگ ک مهم ترینش تنبلی تخمدان 

بیا🔪

مرسی 🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪⚔️⚔️⚔️⚔️⚔️

ا

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

کجایی عزیزم؟؟.

لرستان