2777
2789

۶ سال با مادرشوهر یه جا زندگی کردم مدام دخالت میکرد،شوهرمم که انگار مجسمه بود هیچی نمیگفت.حالا که جدا زندگی میکنیم.دوست ندارم زیاد برم خونشون.شریکی با شوهرم زمین خریده سر نرفتن من خونشون گفته زمین مال من چرا سودشو بدم زنت بخوره!

یا شوهرم هر کاری میکنه میگه زنت یادت داده یا خانواده زنت یادت دادن.خیلی عوضیه همش تهمت میزنه.منم پر از کینه و نفرت بودم ازش زنگ زدم بهش بدون سلام با داد و عصبانیت گفتم چی از جونم میخوای ولم نمیکنی

هرچی میشه میگی یادت دادن.خیلی پسر درست و حسابی داری.(توانایی جنسیشم خیلی کمه) گفت برو طلاقت و بگیر.بچتم خودم بزرگ میکنم(پسره ۳ ساله دارم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچتو بجای مهریه ات پس بگیر و با خیال راحت زندگی کن ولی اگه پشتوانه مالی داری

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
ازدواجمون سنتی بود هیچ علاقه ای به شوهرم نداشتم الانم ندارم اونم همینه بچه چی میشه؟ نمیخوام ازم بگ ...

مار در استین پرورش نده خواهرم اونم پسرررر

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

مادرشوهرم یه ادم زورگو و بی سواده که پر از عقده اس

کارش مقایسه کردن و تو سر زدنه

اون دلش میخواد هرکاری میگهه پسرش اون کارو کنه منم نمیتونم قبول کنم بر اساس خواسته مادر اون زندگی کنم😔

شوهر بی سیاست  و بی تجربه چقدر بده

ازدواجمون سنتی بود هیچ علاقه ای به شوهرم نداشتم الانم ندارم اونم همینه بچه چی میشه؟ نمیخوام ازم بگ ...

تا هفت سالگی که پیش تو هستش بعدش اگر حضانتشو پدرش نده میتونه چند سال ببره باز نمیدونم تا چند سالگی بچه خودش تصمیم میگیره که کجا باشه.به خاطر خانواده ها طلاق نگیر ولی اگر دوسش نداری پس نباید برات ترسناک باشه

اول اینکه طلاق اصلا ترسناک نیست

دوم اینکه تاجای ممکن سعی کن زندگیتو حفظ کنی تا بعضیا خوشحال نشن از نبودنت

سوم اینکه بچت به مادر وکانون گرم خانواده نیاز داره نه به جایی که زیردست همه بخواد بزرگ بشه تا هرکسی رسید یدونه بزنه تو سر بچه و با حرفاشون پسرتو ازت متنفر کنن

😍😍😍
مادرشوهرم یه ادم زورگو و بی سواده که پر از عقده اس کارش مقایسه کردن و تو سر زدنه اون دلش میخواد هر ...

اندازه سوادش ازش توقع داشته باش.ما نمیتونیم دیگرانو از اول تربیت کنیم وقتی سالها با همین تربیت زندگی کردن ...