2777
2789
عنوان

نفرین

99 بازدید | 8 پست

جدیدا خیلی نفرین میکنم

چون خیلی اذیتم تو زندگی

از شوهر بگیر تا بچه و ...

این چندروزه که بچم که هنوز دوسالش نیست به زبون بچه گونه فحش رکیک میده

عموش یادش داده(یه مرد 50ساله با سه پسر بزرگ)

قبلا به مادر شوهرم گفتم که بهشون بگه که اینکارو نکنن

ولی انگار نه انگار

تا دیروز که دیدم دیگه افتاده رو زبونش و در حد مرگ عصبی شدم و کلی با شوهرم بحث کردم

اخرم گفتم خدا خیر نده هرکیو که فحش یادش بده که امروز خبردارشدم که حیوونشون(دامداری دارن) افتاده تو یه گودال بزرگ و به سختی درش اوردن.

حالا موندم یعنی بخاطر نفرینم بوده؟؟؟؟

چیکارکنم این نفرین کردنو کنار بزارم؟؟؟

شما تا حالا نفرین کردین؟گرفته؟؟؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو میدونم که دور از جون شما و خانوادتون انرژی منفی نفرین به خود ادم برمیگرده و گره و گرفتاری میاره

اره منم شنیدم ولی یه وقتایی واقعا حساااااابی کم میارم و از روی درموندگی دهنم باز میشه

خودمم خیلی سختمه 

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
فقط به این فکر کن که نفرین که از دهن درمیاد از دماغ میره تو.  اثر بدش به زندگی خودت میرسه و رو ...

خودمم واقعا پشیمون میشم بعدش و عذاب وجدان میگیرم و به خدا هعی میگم خدایا از ته دل نیست و ببخش

خودمم واقعا پشیمون میشم بعدش و عذاب وجدان میگیرم و به خدا هعی میگم خدایا از ته دل نیست و ببخش

ذکر بگو عزیزم زیاد ذکر بگو آروم میشی 

وقتی ناراحتی فقط بسپار به خودش 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نفرین دل ادمو سیاه میکنه اثر نفرین  برمیگرده به خودت نفرین نکن ، بچت وقتی فحش میده عکس العمل نش ...

وقتی بچم میگه بش میگم بده و حواسشو پرت میکنم ولی واقعا موندم چرا یه مرد بزرگ انقد باید نفهم و بیشعور باشه که به بچه ی کوچیک اینچیزارو یاد بده.

قبلا هم خودم بهشون چندبار تذکر دادم ولی انگار اصن نمیفهمن

ذکر بگو عزیزم زیاد ذکر بگو آروم میشی  وقتی ناراحتی فقط بسپار به خودش

اره با خدا اروم میشم👌