من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همینطوری نمیتونی باید بری اداره مخابرات درخواست بدی اونم اگه غریبه باشی نمیدن بهت و اینکه اگه کس دیگه ایه باید شکایت کنی بعد از دادگاه بهت نامه میدن بگیری
سلام عزیز پرینت رو حتی اگه باپارتی هم بتونی بگیری، پیامک میره رو اون خط که در فلان تاریخ فلان ساعت.....
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
زنه پسر عمم دار به دادلشم پیام مید ابراز علاقع میکنه بعد زنداداشم فهمید میزنه زیرش داداشمم میگ نه ...
خب شما برو به دختره بگو دست برداره از سر داداشم، وگرنه به شوهرت میگم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
اره دقیقا یبار ینفر پیرینت خط منو گرفت برام پیام اومد قشنگ نوشته بود ک پیرینت گرفته شده وفلان
ببخشی منم یه سئوال دارمدامادمون وقتی خواهرم حامله بود بایکی ازدواج کرد بعد خواهرمم فهمید قیابی طلاق گرفت الان می خواد مهریه شو بگیره متاسفانه فراریه وادرسی هم ازش نداریم خطشم عوض کرده الان می تونیم بریم مخابرات درخواست بدیم بیینیم خط جدیدش شمارهش چنده شرمنده وقتتونو گرفتم
خواهرم زنگ زد بهش ۱ ساعت فوحشش داد میگ اگ میتونی ثابت کن
چققققققققد پررو هستن این زنا