2777
2789
توی هر اداره یا شرکت خصوصی همون طوره که شما  گفتین ولی تو ارگان های دولتی تفاوتی ندارن من فرهن ...

آموزش پرورش هم حتی تفاوت داره

با وجودی ک قرار بود تفاوتش رو بردارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدم این سوال رو چند جا پرسیدین خواستم کامل جواب بدم چون کامل خبر دارم

رسمی و پیمانی از لحاظ حقوق تفاوت ندارن

الان کسی از اول استخدام رسمی نمیشه

5 سال تعهد خدمت میده و پیمانی میشه

تمام مراحل گزینش هم برای پیمانیا انجام مشه(مصاحبه تست پزشکی تست ورزش عقیدتی حفاظتی و...)

تو سال ششم میرن رسمی میشن(تقریبا یک روزه و بدون گزینش خاصی)

اونا که میگن امنیت شغلی نداره و حقوقش کمه  کارمندای شرکتی و ساعتی هستن

اگه خاستگارتون پیمانیه دیگه مشکلی نداره با رسمی شدن سابق برابره

عزیزم یه سوال دیگه اخراج نمیشن؟

نه اخراج نمیشن

کارمندای قراردادی (شرکتی) باید سال به سال تمدید کنن اونا میتونن تعدیل بشن که تو دولتیا خیلی بعیده این اتفاق

پیمانی رو نمیتونن اخراج کنن

مثلا اگه با رییس ادارشون دعوا هم بکنه نهایتا میتونه عدم نیاز براش بزنه وزارت خونه 

اون موقع جابجاش میکنن یه اداره دیگه در بدرین حالت ولی اخراج نه

سلام شما از استخدام تامین اجتماعی اطلاع دارین؟

سلام چند روز پیش جواب یه آزمون اومد معمولا سالی یه بار استخدامی میزنه.شنیدم امسال نیرو  کار تامینم با استخدامی  گرفتن.یعنی دوتا استخدامی داده امسال 

سلام چند روز پیش جواب یه آزمون اومد معمولا سالی یه بار استخدامی میزنه.شنیدم امسال نیرو  کار تام ...

بله متوجهم

ولی من نیروی قراردادی خود سازمانم

منظورم ازمونهای درون سازمانی بودش.

بعدم رشته منو این ازمونها نمیخواستن

بله متوجهم ولی من نیروی قراردادی خود سازمانم منظورم ازمونهای درون سازمانی بودش. بعدم رشته منو این ...

خوب اگه نیروی خود سازمانی هر وقت رشتتون تو آزمون بود سهمیه دارین فکر کنم .یکی از همکارای ما ۶ سال سابقه بود ولی بدون آزمون پیمانی کردن البته اینم بگم خییییللللی پیگیر بود هر روز معاونت درمان بود گفت به ریس گفتم هر جا تو خوزستان ردیف داشت من بفرست پیمانی بشم میرم.هم پیگیر بود هم پارتی داشت فکر کنم 

خوب اگه نیروی خود سازمانی هر وقت رشتتون تو آزمون بود سهمیه دارین فکر کنم .یکی از همکارای ما ۶ سال سا ...

خوزستان؟یا خدا. خودش کدوم شهر بود ؟

شما تامین اجتماعی نیستی؟

من سهمیه دارم(فرزند ایثارگرم)

خوزستان؟یا خدا. خودش کدوم شهر بود ؟ شما تامین اجتماعی نیستی؟ من سهمیه دارم(فرزند ایثارگرم)

خودش هم خوزستان بود گلم بخاطر همین گفت خوزستان .شما که سهمیه داری کارت خیلی راحتتر راه بیفته پیگیر باش .نه من تامین اجتماعیم اونم تامین اجتماعی بود منتهی من با آزمون پیمانی شدم ایشون چندسال سابقه کار داشت بصورت قراردادی استخدامی بود بعد بدون آزمون پیمانی شد