2777
2789

سلام خانوم های گل

من قبل از این تاپیک بازم نظرخواهی کردم ولی چیزی دستم رو نگرفت امیدوارم این بار شما دوستانی که تجربه دارید بیاید کمک بدید

عزیزم شما قرمزی ریموو رفت براتون????

🌹🌹گله ها رو بگذار...ناله ها رو بس کن...روزگار گوش ندارد که تو هی شکوه کنی..زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگ تو را ... فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود🌹زندگی گاه به جان است و جفایت بکند.. زندگی گاه به آن است و رهایت بکند..چه به نان و چه به جان و چه به آن..... زندگی صحنه بی تابی ماست.. زندگی میگذرد🌹زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد..زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد..زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد...چه به رازو چه به ساز و چه به ناز...زندگی لحظه بیداری ماست...زندگی میگذرد🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم روش شمارو انجام دادم برا پاک کردن تتو ابروم.حالا قرمزه.از روز سوم هم پماد آلفا زدم

🌹🌹گله ها رو بگذار...ناله ها رو بس کن...روزگار گوش ندارد که تو هی شکوه کنی..زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگ تو را ... فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود🌹زندگی گاه به جان است و جفایت بکند.. زندگی گاه به آن است و رهایت بکند..چه به نان و چه به جان و چه به آن..... زندگی صحنه بی تابی ماست.. زندگی میگذرد🌹زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد..زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد..زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد...چه به رازو چه به ساز و چه به ناز...زندگی لحظه بیداری ماست...زندگی میگذرد🌹🌹🌹🌹
منم روش شمارو انجام دادم برا پاک کردن تتو ابروم.حالا قرمزه.از روز سوم هم پماد آلفا زدم

با آبلیمو و سرکه انجام دادی؟

خدارو هزاران بار شکر که از شرش خلاص شدم داشتم دیوانه میشدم الان کسی نمیفهمه که من تتو داشتم 

عریزم تا چهل روز بشدت قرمزه پس انتظار یک هفته دو هفته نداشته باش بعد از چهل روز شروع میکنه به کم شدن قرمزیش بعد از دو ماه دیگه خیلی خیلی کمرنگ شده

پماد حتما حتما حتما استفاده کن آلورا ماساژ بده روش تا زود خوب بشه

پماد درماسیف استفاده کردم فوقاالعاده بود من بعد از یک و ماه و نیم خریدم که بزرگترین اشتباهم بود وگرن ...

من یه مدت سدر وسرکه گذاشتم که کمرنگ شد،یه مدت هم که برا پوستم لایه بردار میزدم رو ابروم هم میزدم و کمرنگتر شد.الانم یه هفته شده که روش شمارو البته با نمک انجام دادم.البته من به اندازه شما ماساژ ندادم.بعد خوب شدن زخم و اینا اگه راصی کننده نبود میرم دکتر پوست

من یه مدت سدر وسرکه گذاشتم که کمرنگ شد،یه مدت هم که برا پوستم لایه بردار میزدم رو ابروم هم میزدم و ک ...

نمک فایده نداره فقط زخم میکنه و قرمز بعدهیچی تتو سرجاشه

ای کاش همین کار منو انجام میدادی یکبار برای همیشه راحت میشدی

منم خواستم برم لیزر ولی خوب هم هزینش زیاد بود همه طولانی مدت

دیموو هم که خیلی ها نتیجه ندیدن

امیدوارم موفق باشی

سلام عزیزم

برا شما تتو بود؟؟من ۱ساله ابرو هامو میکروبلیدینگ کردم

فاصله ی ابروهامو نسبت ب قبل کم کرده

پهنم کرده،خشن شده چهرم اصلا دوسش ندارم

الان نسبت ب قبل کمرنگ شده

ولی میخوام پاکش کنم،۲۲سالمم هست

این ب سنمم نمیخوره

ینی مطلب نمونده ک تو نت نخونده باشم واس پاک شدنش.

یکی میگ لیزر خوبه یکی میگ نه.یکی میگ ریموو خوبه یکی میگ ن

من گیج شدم راستش.

الان پستای شمارو خوندم دیدم بهترینه انگار.فقط برام توضسح میدین دقیقا چطوری؟

ابلیمو و سرکه سیبو قاطی کنم ب ی نسبت

بعد با گوش پاک کن بکشم ب ابروهام؟؟

انقد بکشم ک خون‌بیاد؟ خیلی درد داره با سوزش؟؟

سلام عزیزم برا شما تتو بود؟؟من ۱ساله ابرو هامو میکروبلیدینگ کردم فاصله ی ابروهامو نسبت ب قبل کم کر ...

سلام عزیزم

بله یک قاشق آبلیمو و یک قاشق سرکه سیبی که سرخ شده و درواقع اسیدش بیشتره مخلوط کن با گوش پاک شروع کن آروم به کشیدن روی ابروت حالت رفت و برگشت انجام بده این کار سوزش داره ولی می ارزه واقعا می ارزه

من روزی نیست که خداروشکر نکنم که از شر این تتوم راحت شدم الان فقط حدود پنج درصد از قرمزیش مونده که اونم فقط خودم متوجه میشم بعداز پنج ماه از پاک کردنش