2777
2789
عنوان

خانومااا توروخدا جواب بدین

77 بازدید | 13 پست

بچه هفت ماهه دارم مادر شوهرم روانیم کرده دیگه شوهرم هم میگه ازش جدا نمیشم اگه نمیخای برو طلاقتو بگیر هیچ مشکلی بین من و شوهرم نیست فقط رو این مسأله میگه جدابشیم چجوری عصبیش بکنم چجوری پدرشونو دربیارم ک مث من داغون بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آشکارا بینمونو خراب می‌کنه میگه شوهرت مورد اعتماد نیست با اینکه من مطمعنم از هرلحاظی پاکه

خب اهمیت نده بهش ولی تو ی خونه خیلی سخته زندگی با مادر شوهر حالا هر چقدرم خوب باشه

❤❤❤❤❤
[QUOTE=162301329]خب اهمیت نده بهش ولی تو ی خونه خیلی سخته زندگی با مادر شوهر حالا هر چقدرم خوب باشه[ ...

بگو لیاقت نداشتی زن بگیری چرا منو بدبخت کردی بچه ننه تا اخر عمر قرار بود با مادرت باشی چرا منو گرفتی بی خاصیت

❤❤❤❤❤
بگو لیاقت نداشتی زن بگیری چرا منو بدبخت کردی بچه ننه تا اخر عمر قرار بود با مادرت باشی چرا منو گرفتی ...

بنظرت برم درخواست طلاق بدم؟ الانم همه زنگ میزنم ب بابام که دخترتو برگردون خونش ولی خودش پیام میده من دختر نمی‌خوام پسرمیخواستم برو طلاق بگیر