2777
2789
عنوان

شیرازیا بیاین لطفا😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 36 پست
مرسی عزیزم

سلام عزیزم شما معنا ی خوندید من پند تا عکس دیدم از خونتون عاشق سلیقه تون شدم میشه کمکم کنید برای اتاق خواب میخام سرویس عوض کنم ممنون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
سلام عزیزم شما معنا ی خوندید من پند تا عکس دیدم از خونتون عاشق سلیقه تون شدم میشه کمکم کنید برای اتا ...

سلام عزیزگ ممنونم لطف دارید در خدمتتون هستم

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزگ ممنونم لطف دارید در خدمتتون هستم

ممنون عزیزم جواب دادید ...خواستم اگه ممکن برای انتخاب سرویس خواب کمکم کنید میخام کلا فرش بگیرم و سرویس و رنگ دیوار باهاش ست کنم ولی نمی‌دونم چی انتخاب کنم چه سبکی و چه رنگی میخام مدرن باشه و شیک

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چرا ورود و خروج ممنوع شده من الان شنیدم ما تازه رسیدیم شمال

لطفا تاریخ تاپیک ببینید برای زمان کروناست

چ خبره مگه چراورودی هاروبستن چی شده چرا مجتمع تجاری هارو میبندن

لطفا تاریخ تاپیک ببینید برای زمان کروناست

ممنون عزیزم جواب دادید ...خواستم اگه ممکن برای انتخاب سرویس خواب کمکم کنید میخام کلا فرش بگیرم و سرو ...

چی رنگهایی و چه سبکی میخواین مثلا مدرن یا کلاسیک و... و چقدر هزینه میخواید بکنید 

براتون چند تا عکس میفرستم ایده بگیریده  عکس زیاد ببین از هر کدوم ایده بگیر ولی جوری نباشه که آشفته و درهم باشه باید بدونی از چی کجا استفاده کنی 

چیدمان اتاق خواب راحت تره 

سلام عزیزم شما معنا ی خوندید من پند تا عکس دیدم از خونتون عاشق سلیقه تون شدم میشه کمکم کنید برای اتا ...

بعضی عکسا نوشته چه سبکیه که بتونید سبک مدنظرتون انتخاب کنید 

ممنون عزیزم جواب دادید ...خواستم اگه ممکن برای انتخاب سرویس خواب کمکم کنید میخام کلا فرش بگیرم و سرو ...

اینا یکیش مدرن و یکیش کلاسیک

سعی کنید زیاد شلوغ و مد انتخاب نکنید مگر توان مالی بالایی دارید که مثلا ۲سال بعد که از مد افتاد یا دلتون زد بتونید عوض کنید 

سبک کلاسیک هر چی ابعاد فضاهاتون بزرگتر باشه جلوه بهتر و قشنگتری داره باید به همه اینا نگاه کنید 

ابعاد اتاق و نورگیری اتاق خیلیییییی مهمه 

حتما عکس زیاد ببینید خیلی بدرد میخوره