😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نمیدونم درست یادم نیس گفت بهم یچیز گفته دلم شکسته هیچوقت بش اینجور نمیگفته دیگ یادم نیس فحش بود چی ب ...
عزیزم دیگ خبری ازش ندارم... فحشم نداده بود... ولی ی حرفی گفته بود بهم ک دیگ برنگردم سمتش... دوسم داشت نخواست بسوزم ب پاش... دلم تنگشه... دیگ هم عاشق نمیشم... ولی خب تموم شد رابطمون با همه قشنگیاش
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
عزیزم دیگ خبری ازش ندارم... فحشم نداده بود... ولی ی حرفی گفته بود بهم ک دیگ برنگردم سمتش... دوسم داش ...
عزیزم انشالله خدا ب دلت ارامش بده سعی کن فراموش کنی تا اروم بشی ببخشید ک یادت انداختم نگران بودم و چون کاربری قبلیم ترکید تاپیکات و نداشتم. برای ارامشت صلوات فرستادم
کاربری دوممه برای آزادیم صلوات میفرستی فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶♀️🚶♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔