2777
2789
عنوان

عشقم برگشتتتتتت+عکس اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 3454 بازدید | 147 پست
😔😔😔😔😔😔

ناراحت نباش دیگه عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم فداتشم.من یکم خیلی ساده ومهربونم ازبس تنهام تو تاپیک دیگه نمیخوام ازدواج کنم گفتم .واسه همینه ...

عزیزدلم‌ساده مهربونی خوبه ولی این دوران انقدر ادما بد شدن ک باید زرنگ باشی 

اونی ک رفته رفت دیگه گورباباش تو هروسک خیمه شب بازی نیسی برن دوراشونو بزنن بعد برگردن بگن دعایی کردن منو وهزارجور بهانه زرنگ باش 

نمیدونم من تاپیکاشو خوندم دیدم خیلی نذر کرده بود ک بهم برسن میگف خیلی مشکل داریم یهو یه شب بهش پیام ...

عزیزم کاربری زهرا روخاستی پیداش کردم اینه

@7869zahra  

زهراجان ایشون نگرانتون بودن

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
نمیدونم درست یادم نیس گفت بهم یچیز گفته دلم شکسته هیچوقت بش اینجور نمیگفته دیگ یادم نیس فحش بود چی ب ...

عزیزم دیگ خبری ازش ندارم... فحشم نداده بود... ولی ی حرفی گفته بود بهم ک دیگ برنگردم سمتش... دوسم داشت نخواست بسوزم ب پاش... دلم تنگشه... دیگ هم عاشق نمیشم... ولی خب تموم شد رابطمون با همه قشنگیاش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم کاربری زهرا روخاستی پیداش کردم اینه @7869zahra     زهراجان ایشون نگرانتون بودن

ممنون عزیزم ❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم دیگ خبری ازش ندارم... فحشم نداده بود... ولی ی حرفی گفته بود بهم ک دیگ برنگردم سمتش... دوسم داش ...

ببخشی فوضولی نباشع،چون تاپیکاتوخوندم ودرجریانم و خودم ی عشق سخت ورابطه طولانی مث خودت داشتم،متوجه نشدم چرانخاست ب پاش بسوزی؟مگه چ مشکلی داشت؟

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
عزیزم دیگ خبری ازش ندارم... فحشم نداده بود... ولی ی حرفی گفته بود بهم ک دیگ برنگردم سمتش... دوسم داش ...

عزیزم انشالله خدا ب دلت ارامش بده سعی کن فراموش کنی تا اروم بشی ببخشید ک یادت انداختم نگران بودم و چون کاربری قبلیم ترکید تاپیکات و نداشتم. برای ارامشت صلوات فرستادم

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
عزیزم انشالله خدا ب دلت ارامش بده سعی کن فراموش کنی تا اروم بشی ببخشید ک یادت انداختم نگران بودم و چ ...

فدای مهربونیات بشم عزیزم... مرسی ک بیادم بودی... انشالله همیشه خوشبخت باشی ❤