2777
2789
عنوان

شما همممم منو دوس نداشته باشین🥺💔

119 بازدید | 18 پست

هیچکی نیومد تاپیک قبلیم‌

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

من دوست دارم گلم😍😉

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

الهی بگردم

چی بود سوالت

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم گلم😍😉

نه هیشکی نداره 

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

مگه میشه کسی آبنبات چوبی دوست نداشته باشه😉

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الهی بگردم چی بود سوالت

پرسیدم چ جوری استخاره بگیرم اخه پریودم میخواد بیاد باهام حرف بزنه نمیدونم دوس شم باش یا نه

پرسیدم چ جوری استخاره بگیرم اخه پریودم میخواد بیاد باهام حرف بزنه نمیدونم دوس شم باش یا نه

زنگ میزنی به دفتر مرجع تقلیدت، یا امام جمعه استخاره میگیرن برات

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
مگه میشه کسی آبنبات چوبی دوست نداشته باشه😉

ندارن☹

زنگ میزنی به دفتر مرجع تقلیدت، یا امام جمعه استخاره میگیرن برات

بعد نیتو ک نمیپرسن نه؟ نیتم مشکل داره اخه از نظر اونا

ندارن☹

چرا دوست دارن قول میدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چرا دوست دارن قول میدم

قبول کنم به نظرن یه چیزیو یا نه؟

قبول کنم به نظرن یه چیزیو یا نه؟

یکم فکرکن روش گلم....ببین دلت چی میگه

یکم فکرکن روش گلم....ببین دلت چی میگه

دلم میگه اره

میگن چت کردن با پسر گناهه به نظرت اینا فقط میگن یا خدا هم میگه گناهه هرچند من الانشم باش چت میکنم