2777
2789
عنوان

بنظرتون این لباس خوبه بپوشم وقتی اومدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 65 پست
عزیزم تصمیم گرفتی برگردی پیش همسرت؟؟؟😍

اره گلم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هودیه؟ اگه با شوهرت ست باشی خوب میشه

نه ست نیست 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

خورد تو ذوقم😐

نه دوسه ماهه خونه مامانم هستم .

باوشه گلم خوشبخت بشی

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
خداروشکر خوشحال شدم ایشالا همیشه خوشبخت باشید

ممنونم عزیز دلم

کووو

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿

عکس یه لباسم میزارین پاک میکنین؟🙄😐

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
تک نپوش پس 

چی بپوشم بنظرتون😑

مناسبتش بخاطر تیکرته؟ اگه اره مناسب نیست ی شومیز قشنگ بپوش

اهل شومیز و این سبک تیپا نیستم